AUTENTIFICARE

Creeare cont nou
  AdAcademy Articole
Forum
Spoturi
Catalog Firme
Contact
Stirea saptamanii
– MOL Romania, singura companie de retail de carburanţi care are un sistem de loializare pe bază de card, MultiBonus, a înregistrat dublarea numărului posesorilor de card MultiBonus î ...
 
Cautare
  Categorii
 
  ULTIMELE STIRI
Adunarea generala comuna IAA Romania - UAPR a ales Comitetul de Organizare EFFIE 2009
Trofeu pentru Spotlight la Green Awards 2008
Odyssey il readuce la viata pe Iancu, justitiarul care ia atitudine
113 copii inscrisi in programul Sponsorizeaza un copil
BrandTailors radiografiaza in premiera piata de branding din Romania
BrandTailors radiografiaza in premiera piata de branding din Romania

  TOP 10 ARTICOLE
  Ultimul spot adaugat
Va invitam sa vedeti ultimul spot publicitar realizat de "Vitrina" - "BT Asigurari"
  BT Asigurari
 
  FORUM - Ultimele discutii
Fotograf nunta
Cum se cumpara Bitcoin in Romania
Adidasi Reebok
Traduceri legalizate
Traduceri legalizate
Oferte inchirieri masini de buna calitate
Sandale de vanzare
Sandale de vanzare
Inchirieri auto in Bucuresti si aeroport
Inchirieri auto Bucuresti pentru momente speciale

  Newsletter
Vrei noutatile de pe site ?

Abonare Dezabonare
 
    Evenimente
Numar articole:37 
1 2 3 4
Marketing in mediul mobil – alternativa viabila si eficienta de promovare Marketing in mediul mobil – alternativa viabila si eficienta de promovare

Pe data de 13 mai 2009, la Radisson Blu Hotel, peste 120 de specialisti in marketing, companii si agentii de comunicare, au fost prezenti la cea de-a doua editie Mobile Marketing Conference, un eveniment special dedicat canalului de comunicare mobil. Cuvintele de ordine au fost inovatie, multifunctionalitate, personalizare si eficienta, totul in slujba brandurilor dornice de a comunica mai direct, mai rapid, mai personal cu consumatorii lor.

(detalii)

Haş Haş, o experienţă inedită într-un cadru deosebit!

Bucureşti, 13 mai 2009 – Recent, s-a deschis pe piaţa cafenelelor din Bucureşti: HaşHaş. Investiţia iniţială în această cafenea este de 40.000 de euro. Situată la numărul 24 al bulevardului Vasile Lascăr, vei găsi o locaţie unde poţi sorbi o cafea sau savura un cocktail, intră cu încredere şi vei descoperi spiritul Haş Haş.

(detalii)

Leo Burnett confirma, din nou, in finala Euro-Effie

Echipa Leo Burnett care a lucrat la campania finalista este formata din:

Elena Ionita – Strategic Planner, Miruna Antonescu – Junior Strategic Planner, Monica Roca – Junior Brand Communication Executive, Claudia Maxim – Brand Communication Supervisor Balkans, Oana Niculescu – Brand Communication Director Balkans, Dana Cristea - Copywriter, Smaranda Nemethi – Art Director, Emilian Arsenoaiei – Co-Creative Director, Sorin Deleanu – A/V Production Manager.

Din partea P&G a participat la campanie, Raluca Mihailescu – Assistent Brand Manager, Maria Pichiu – Brand Manager, Adriana Ionescu – Associate Marketing Director, Ilan Nacash – Marketing Director.


(detalii)

 Amprenta Big Bang-ului Amprenta Big Bang-ului
Big Bang este termenul folosit pentru descrierea exploziei uriase despre care cercetatorii cred ca a avut loc acum 15 miliarde de ani, si a creat universul.Materie, energie, spatiu si timp - toate se vede ca au fost create intr-o fractiune de secunda, cu miliarde de ani in urma, cand a avut loc o explozie colosala, numita Big Bang, care a creat o caldura extraordinara. (detalii)

Sonae Sierra anunţă un nou proiect în Uberlândia

Sonae Sierra, este specialistul internaţional în centre comerciale, pasionat de a aduce inovaţie şi entuziasm în industria centrelor comerciale. Compania deţine 47 de centre comerciale în Portugalia, Spania, Italia, Germania, Grecia, România şi Brazilia, cu o suprafaţă totală de închiriat de 1,9 milioane de metri pătraţi. Sonae Sierra are 14 proiecte în dezvoltare şi 15 proiecte noi în diferite faze de finalizare în Portugalia, Spania, Italia, Germania, Grecia, România şi Brazilia, cu o suprafaţă totală de închiriat de 1 milion de metri pătraţi. În 2007, centrele sale au avut peste 435 de milioane de vizite

(detalii)

Babel Communications: 100 000 de euroinvestitie in BTL pentru piata constructiilor

Compania a fost infiintata in 1998 avand printre clienti nume importante din sectorul constructiilor ca Henkel Romania, Policolor, Praktiker, Lasselsberger/Cesarom, Caparol-Daw Benta, Akzo Nobel, Arcelor Mittal Construction Romania, Bosch, Constam Grup. Agentia a gestionat in decursul celor 10 ani de prezenta activa pe piata romaneasca de publicitate, proiecte de comunicare importante si pentru clienti din sectoare non-constructii ca Acer, Scop Computers, Alexandrion Grup, Safilar/Sara Lee, Silca Oil/Gulf.


Prin platforma editoriala Misiunea Casa, care presupune productia unei emisiuni tv, a uneia radio, o revista si un portal web, Babel Communications isi propune sa devina o voce importanta pe aceasta piata. Din luna octombie a anului trecut, Babel Communications lansat un nou produs editorial - Construction-Briefly.ro - care se adreseaza segmentului de business din domeniul constructiilor si imobiliarelor, fiind un agregator de informatii din domeniu, cu update zilnic.


(detalii)

Colaborarea dintre AdVenture si Interamerican continua cu cea de-a treia etapa a campaniei de comunicare a programului de pensii private ce se desfasoara in perioada 19 septembrie – 15 ianuarie 2008. Colaborarea dintre AdVenture si Interamerican continua cu cea de-a treia etapa a campaniei de comunicare a programului de pensii private ce se desfasoara in perioada 19 septembrie – 15 ianuarie 2008.

Colaborarea dintre AdVenture si Interamerican continua cu cea de-a treia etapa a campaniei de comunicare a programului de pensii private ce se desfasoara in perioada 19 septembrie – 15 ianuarie 2008.

(detalii)

“Fata in fata cu presa”

EVENSYS este o companie de organizare de evenimente si meeting-uri corporate. Evensys ofera atat consultanta pentru planificarea de evenimente de business (conferinte, forumuri, trade-show-uri, workshop-uri, sesiuni de networking) sau de companie (conferinte de presa, mese rotunde etc), cat si implementarea solutiilor propuse.

NICOLA PORTER NOVELLI, agentie membra the group si afiliata la agentia internationala Porter Novelli, este specializata in media relations, comunicare corporatista si marketing communications.Clientii agentiei beneficiaza de consultanta in domeniul imaginii corporatiste, de traininguri pentru relatia cu media si aparitii publice, precum si de servicii ce acopera managementul crizelor si public affairs.

(detalii)

ADVICE Students da startul celei de-a doua editii AdRevolution ADVICE Students da startul celei de-a doua editii AdRevolution

AdRevolution urmareste stabilirea contactului cu resursele, oportunitatile si actorii de pe piata romaneasca, precum si dezlegarea secretului unor campanii, companii si produse de succes

Proiectul, destinat tuturor celor interesati de domeniul advertisingului si marketingului, reprezinta o sansa de a invata de la cei mai buni si de a te face remarcat in fata lor.

(detalii)

Primul eveniment de marketing in new media Primul eveniment de marketing in new media

EVENSYS este o companie de planificare de evenimente, cu experienta in organizarea de evenimente si meeting-uri corporate. Evensys ofera atat consultanta pentru organizarea de evenimente de business (conferinte, forumuri, trade-show-uri, workshop-uri, sesiuni de networking) sau de companie (conferinte de presa, mese rotunde etc), cat si implementarea solutiilor propuse.

(detalii)

1 2 3 4
 
Editorial
Interviuri
Studii de caz
Companii din publicitate
Evenimente
Publicitate Online
Marketing Direct
Campanii publicitare
Productii
Servicii si produse
On the Move
Important
Pentru a trimite articole, stiri sau alte materiale la redactie folositi formularul de contact sau trimiteti un e-mail la adresa noastra: comunicate@adacademy.ro
 
Contact Copyright 1998-2007 AdAcademy