AUTENTIFICARE

Creeare cont nou
  AdAcademy Articole
Forum
Spoturi
Catalog Firme
Contact
Stirea saptamanii
– MOL Romania, singura companie de retail de carburanţi care are un sistem de loializare pe bază de card, MultiBonus, a înregistrat dublarea numărului posesorilor de card MultiBonus î ...
 
Cautare
  Categorii
 
  ULTIMELE STIRI
Adunarea generala comuna IAA Romania - UAPR a ales Comitetul de Organizare EFFIE 2009
Trofeu pentru Spotlight la Green Awards 2008
Odyssey il readuce la viata pe Iancu, justitiarul care ia atitudine
113 copii inscrisi in programul Sponsorizeaza un copil
BrandTailors radiografiaza in premiera piata de branding din Romania
BrandTailors radiografiaza in premiera piata de branding din Romania

  TOP 10 ARTICOLE
  Ultimul spot adaugat
Va invitam sa vedeti ultimul spot publicitar realizat de "Vitrina" - "BT Asigurari"
  BT Asigurari
 
  FORUM - Ultimele discutii
Fotograf nunta
Cum se cumpara Bitcoin in Romania
Adidasi Reebok
Traduceri legalizate
Traduceri legalizate
Oferte inchirieri masini de buna calitate
Sandale de vanzare
Sandale de vanzare
Inchirieri auto in Bucuresti si aeroport
Inchirieri auto Bucuresti pentru momente speciale

  Newsletter
Vrei noutatile de pe site ?

Abonare Dezabonare
 
    Marketing Direct
Numar articole:8 
1
Speakeri de top la Romanian PR Week 2008

Forum for International Communications este o organizaţie non-guvernamentală care cultivă în mediul comunicatorilor profesionişti standardele etice şi de performanţă ale profesiei de relaţii publice. Din 2003, fundaţia organizează competiţia Romanian PR Award, impusă drept cel mai important eveniment de recunoaştere a excelenţei în domeniul comunicării de afaceri din Romania. În martie 2006, fundaţia a iniţiat programul CSR Romania cu scopul de a promova bunele practici în domeniul responsabilităţii sociale corporatiste.

(detalii)

Ghelir.ro - Un singur produs. O singura zi. Un pret extraordinar! Ghelir.ro - Un singur produs. O singura zi. Un pret extraordinar!

Azi se lanseaza Ghelir.ro , un magazin online ce aplica un concept de marketing unic in Romania: va vinde doar un singur produs in fiecare zi, la un pret imbatabil.

(detalii)

Noua campanie de vara Dove realizata de 141 si Ogilvy& Mather Noua campanie de vara Dove realizata de 141 si Ogilvy& Mather

141 Romania a dezvoltat impreuna cu Ogilvy & Mather si a implementat cea mai importanta activitate promotionala pentru Dove in acest sezon: “E Dove. e prospetime. e rasfat.”

Dove Fresh Touch este o linie de produse care adauga beneficiilor clasice ale marcii Dove o senzatie proaspata data de combinatia de catravete si ceai verde. Dupa lansarea cu succes a noii game in primavara acestui an, Unilever a decis sa mentina Dove Fresh Touch in centrul comunicarii Dove in urmatoarele luni prin activitati BTL.

(detalii)

Odyssey a derulat programul national pentru o nutritie sanatoasa initiat de Danone pentru sustinerea noului brand Nutriday Odyssey a derulat programul national pentru o nutritie sanatoasa initiat de Danone pentru sustinerea noului brand Nutriday
Odyssey a implementat programul national pentru o nutritie sanatoasa, care a sustinut lansarea iaurtului Danone Nutriday. Agentia a castigat acest proiect cu o campanie integrata de comunicare BTL construita in jurul nutritiei echilibrate si a beneficiilor alimentatiei sanatoase, in urma unui pitch organizat in luna mai de catre compania Danone. (detalii)

Customer magazines Customer magazines
Revistele de companie sunt un instrument de marketing pe care romanii inca nu l-au descoperit. Aflati de cativa ani buni sub vraja unor vehicule de comunicare “sigure” (tristul adevar este ca suntem un popor de televizomani), lasam sa treaca pe langa noi idei, concepte care in alte parti si-au dovedit de mult eficienta si priza la public. (detalii)

Michelin si Headvertising se ingrijesc de cauciucurile masinilor Michelin si Headvertising se ingrijesc de cauciucurile masinilor

Intre 2 si 22 septembrie, Grupul Michelin, numarul 1 mondial in industria producatoare de anvelope, desfasoara o campanie care integreaza comunicarea de brand si activitati de responsabilitate corporatista. Campania se adreseaza soferilor din Bucuresti, Timisoara, Brasov, Targu Mures si Constanta care sunt invitati in locuri cheie ale oraselor pentru a li se verifica gratuit presiunea din anvelope si li se oferi sfaturi practice pentru intretinerea acestora.

(detalii)

Tiparituri vs email marketing Tiparituri vs email marketing
Tot mai multi marketing manageri se intreaba daca exista oare alternative pentru materialele de prezentare tiparite... la urma urmei putem trimite toate informatiile prin intermediul emailului? (detalii)

Cum functioneaza marketingul viral? Cum functioneaza marketingul viral?
Se discuta tot mai mult in ultima vreme pe Internet despre marketingul viral. Poate parea ceva prea complicat pentru a fi utilizat ca metoda de promovare pentru o afacere mica sau mijlocie.
Pot sa va asigur insa ca nu este asa, ba chiar este posibil sa-l fi folosit deja fara sa stiti.
Prin "marketing viral" inteleg o metoda de promovare online in care mesajul publicitar este transmis de la o persoana la alta fara interventia directa a celui care face promotia. Numele este dat de modul in se propaga virusii prin email, multiplicindu-se pe nenumarate nivele. (detalii)

1
 
Editorial
Interviuri
Studii de caz
Companii din publicitate
Evenimente
Publicitate Online
Marketing Direct
Campanii publicitare
Productii
Servicii si produse
On the Move
Important
Pentru a trimite articole, stiri sau alte materiale la redactie folositi formularul de contact sau trimiteti un e-mail la adresa noastra: comunicate@adacademy.ro
 
Contact Copyright 1998-2007 AdAcademy