AUTENTIFICARE

Creeare cont nou
  AdAcademy Articole
Forum
Spoturi
Catalog Firme
Contact
Stirea saptamanii
– MOL Romania, singura companie de retail de carburanţi care are un sistem de loializare pe bază de card, MultiBonus, a înregistrat dublarea numărului posesorilor de card MultiBonus î ...
 
Cautare
  Categorii
 
  ULTIMELE STIRI
Adunarea generala comuna IAA Romania - UAPR a ales Comitetul de Organizare EFFIE 2009
Trofeu pentru Spotlight la Green Awards 2008
Odyssey il readuce la viata pe Iancu, justitiarul care ia atitudine
113 copii inscrisi in programul Sponsorizeaza un copil
BrandTailors radiografiaza in premiera piata de branding din Romania
BrandTailors radiografiaza in premiera piata de branding din Romania

  TOP 10 ARTICOLE
  Ultimul spot adaugat
Va invitam sa vedeti ultimul spot publicitar realizat de "Vitrina" - "BT Asigurari"
  BT Asigurari
 
  FORUM - Ultimele discutii
Fotograf nunta
Cum se cumpara Bitcoin in Romania
Adidasi Reebok
Traduceri legalizate
Traduceri legalizate
Oferte inchirieri masini de buna calitate
Sandale de vanzare
Sandale de vanzare
Inchirieri auto in Bucuresti si aeroport
Inchirieri auto Bucuresti pentru momente speciale

  Newsletter
Vrei noutatile de pe site ?

Abonare Dezabonare
 
    Interviuri
Numar articole:61 
1 2 3 4 5 6 7
Campania Jacobs Ice Coffee pe Yahoo Messenger explicata de Serban Goran Campania Jacobs Ice Coffee pe Yahoo Messenger explicata de Serban Goran
Starcom Media a lansat in luna august campania Jacobs Ice Coffee pe Yahoo Messenger. Serban Goran, Direct Communication Manager Starcom Media ne explica cum o campanie poate sa aiba succes pe Yahoo Messenger. (detalii)

TBWA/MERLIN pe val TBWA/MERLIN pe val
Campania "Victimele inundatiilor au nevoie de hainele tale" realizata de TBWA\MERLIN pentru un program al Crucii Rosii impreuna cu magazinele Outwear a castigat Bronze World Medal la New York Festivals 2006, sectiunea International Design, Outdoor & Print Advertising. Radu Olteanu, Copywriter TBWA/MERLIN explica cum s-a alaturat TBWA/MERLIN “noului val de agentii cu sange proaspat”. (detalii)

Cea de-a treia editie a seminarului international The Big Picture Cea de-a treia editie a seminarului international The Big Picture
MH Media Solution organizeaza in 26 octombrie cea de-a doua editie a seminarul international de marketing direct The Big Picture. Cornel Ologeanu, PR Coordinator MH Media vorbeste despre avantajele acestui seminar de marketing direct.
ADACADEMY: Ce va oferi editia din acest an a seminarului de marketing direct The Big Picture?
Cornel Ologeanu: Posibilitatea de a interactiona cu specialistii internationali in marketing direct. Persoanele invitate in acest an au o vasta experienta in crearea campaniilor pentru marketing direct. (detalii)

Mihaela Orban, BBN Romania - Brandingul

Mihaela Orban este Strategic Planner al agentiei BBN Romania care face parte din reteaua internationala de agentii independente BBN. Din anul 2005 BBN Romania ofera servicii de creatie, branding, strategii, media, PR si productie.

ADACADEMY: Cum a aparut BBN pe piata romaneasca?
Mihaela Orban: BBN România a apărut pe piaţă în anul 2005 prin încheierea unui parteneriat cu MD Media Vision care până în acel moment era o agenţie locală. Prin acest parteneriat MD Media Vision deţine exclusivitatea brandului BBN în Romania.

(detalii)

Marketingul direct o arma extrem de eficienta Marketingul direct o arma extrem de eficienta
In ultimii ani campaniile de marketing direct au inceput sa capete amploare in randul companiilor romanesti. Marian Seitan, General Manager HIT MAIL vorbeste despre beneficiile marketingului direct si despre serviciile oferite de agentia HIT MAIL. ADACADEMY: Cum a aparut agentia Hit Mail? Marian Seitan: In 1995, in timp ce eram student la ASE, am castigat o bursa la Magistere de Marketing Direct, IAE, Lille. La intoarcerea in Romania am observat ca nu existau firme de marketing direct si, dupa ce am terminat facultatea, cu curaj si cu cele cateva mii de dolari puse deoparte, m-am “aventurat”. (detalii)

PR – ul pus la  4 ACE PR – ul pus la 4 ACE
Agentia de PR 4 ACE este una dintre agentiile de PR de renume de pe piata romaneasca. Elena Barbu, General Manager 4 ACE vorbeste despre dezvoltarea pietei de PR in Romania si pozitionarea agentiei 4 ACE in cadrul acestui “peisaj”. (detalii)

Cine este BIG Media Relatii Publice? Cine este BIG Media Relatii Publice?
Agentia de Relatii Publice BIG Media este cunoscuta in peisajul romanesc al agentiilor de PR, in primul rand pentru programele de training pe care le ofera. Bianca Preda, Managing Partner BIG Media Relatii Publice descrie felul in care activeaza agentia BIG Media pe piata romaneasca de profil. ADACADEMY: Cine este BiG Media Relatii Publice? (detalii)

Vitrina Advertising – o agentie de provincie pe piata din Bucuresti Vitrina Advertising – o agentie de provincie pe piata din Bucuresti
Vitrina Advertising este o agentie de publicitate full service infiintata in anul 1992 in Cluj. In anul 1997 Vitrina reuseste sa se impuna si in Bucuresti prin deschiderea unei noi reprezentante. Mihaela Rus, General Manager al agentiei Vitrina, povesteste despre parcursul acestei agentii. (detalii)

Clujul cea mai dezvoltata piata de publicitate regionala Clujul cea mai dezvoltata piata de publicitate regionala
Media Sound Advertising este o agentie de publicitate full service care a fost infiintata in anul 1997 in Cluj Napoca. Agentia are in prezent 21 de angajati si se pozitioneaza ca una dintre agentiile de top ale Clujului. Doru Crisan, Executive Manager al agentiei MSA vorbeste despre ascendenta unei agentii de provincie. (detalii)

Andrei Cohn – “munca, pasiune, seriozitate” Andrei Cohn – “munca, pasiune, seriozitate”
Andrei Cohn, Creative Director - Cohn&Jansen – Ashley face publicitate de zece ani in Romania si vorbeste despre cum a reusit sa lucreze in acest domeniu si cum arata drumul unui “publicitar” care a inceput ca grafician. (detalii)

1 2 3 4 5 6 7
 
Editorial
Interviuri
Studii de caz
Companii din publicitate
Evenimente
Publicitate Online
Marketing Direct
Campanii publicitare
Productii
Servicii si produse
On the Move
Important
Pentru a trimite articole, stiri sau alte materiale la redactie folositi formularul de contact sau trimiteti un e-mail la adresa noastra: comunicate@adacademy.ro
 
Contact Copyright 1998-2007 AdAcademy