AUTENTIFICARE

Creeare cont nou
  AdAcademy Articole
Forum
Spoturi
Catalog Firme
Contact
Stirea saptamanii
– MOL Romania, singura companie de retail de carburanţi care are un sistem de loializare pe bază de card, MultiBonus, a înregistrat dublarea numărului posesorilor de card MultiBonus î ...
 
Cautare
  Categorii
 
  ULTIMELE STIRI
Adunarea generala comuna IAA Romania - UAPR a ales Comitetul de Organizare EFFIE 2009
Trofeu pentru Spotlight la Green Awards 2008
Odyssey il readuce la viata pe Iancu, justitiarul care ia atitudine
113 copii inscrisi in programul Sponsorizeaza un copil
BrandTailors radiografiaza in premiera piata de branding din Romania
BrandTailors radiografiaza in premiera piata de branding din Romania

  TOP 10 ARTICOLE
  Ultimul spot adaugat
Va invitam sa vedeti ultimul spot publicitar realizat de "Vitrina" - "BT Asigurari"
  BT Asigurari
 
  FORUM - Ultimele discutii
Fotograf nunta
Cum se cumpara Bitcoin in Romania
Adidasi Reebok
Traduceri legalizate
Traduceri legalizate
Oferte inchirieri masini de buna calitate
Sandale de vanzare
Sandale de vanzare
Inchirieri auto in Bucuresti si aeroport
Inchirieri auto Bucuresti pentru momente speciale

  Newsletter
Vrei noutatile de pe site ?

Abonare Dezabonare
 
    Interviuri
Numar articole:61 
1 2 3 4 5 6 7
Ad Extravaganza Ad Extravaganza
Brand Academy si Spledid MediaZece lanseaza in data de 18 octombrie Ad Extravaganza, eveniment dedicat pietei romanesti a specialistilor in comunicare. Ad Extravaganza este un eveniment de cultura de branding, media&advertising si reprezinta o continuare a seriei de conferinte Beyond Borders lansata in luna mai a acestui an. Brand Academy si Splendid MediaZece au ales ca invitati de onoare ai acestui eveniment trei personalitati internationale din domeniiile branding, media si advertising: Rita Clifton- Presedinte Interbrand, Dr. Conrad Heberling- Principal Advisor pentru mai multe statii TV europene si Bertrand Cazes- European Affairs Advisor al EGTA. Alina Berechet, Managing Director al Brand Academy ofera mai multe amanunte despre evenimentul Ad Extravaganza (detalii)

Interviu cu Bogdan Naumovici Interviu cu Bogdan Naumovici
Prima data m-am angajat in publicitate la Lettera Advertising. Era a raposatului Anghel Mora. M-am angajat ca si client service. La un moment dat am dat un slogan bun si a zis sa trec pe partea de copywriting. Oricum nu conta, eram doar trei oameni, inclusiv secretara. Nu prea erau bani. Aveam un salariu de 100 USD si nici pe aceia nu-I primeam. Pana cand, intr-o zi am dat o mare lovitura cu Wiesana. Am incasat foarte mult pe vremea aceea. (detalii)

Noi avem o perspectiva globala Noi avem o perspectiva globala
Cu sucursale in Hamburg, Sao Paolo, Londra, Minneapolis si San Francisco, scoala Ad School din Miami este una dintre cele mai bune scoli de publicitate din lume. Hermann Vaske a vorbit cu fondatorii acesteia, Ron si Pippa Seichrist, in Miami. (detalii)

Marca de Top la Radio Total Marca de Top la Radio Total
ARBOmedia si Radio Total lanseaza pe piata masss media prima emisiune radio despre publicitate, Marca de Top. Emisiunea se difuzeaza in fiecare vineri de la ora 15:00 la 15:30. Ideea emisiunii a aparut in cadrul evenimentului din luna iunie a acestui an ARBOmedia Annual (re)Source si a pornit de la conceptul de "comunicare". Lipsa comunicarii in spatiiul media i-a determinat pe organizatorii acestui eveniment sa lanseze ideea unei emisiuni de radio care sa ilesneasca comunicarea in domeniul publicitatii. Realizatoarea emisiunii Marca de Top, Alina Dimitriu ne dezvaluie mai multe amanunte despre noua emisiune. (detalii)

Interviu cu Serban Alexandrescu - Headvertising Interviu cu Serban Alexandrescu - Headvertising
Mecanismul era excelent, insa aplicarea lui locala suferea din cauza banilor putini pe care ii aveam la dispozitie. Cum incepusera sa apara agentii mai serioase, care deja iti ofereau discount-uri la media buying si nitelus media planning, ma gandisem ca ar fi o idée buna sa fac media printr-o agentie mare, ca sa inteleg ceva din bugetzelele mele. Un account pe nume Zoltan Szigeti, de la Graffiti, a fost mai convingator decat alti accounti de la alte agentii. (detalii)

Special cu WALTER LUERZER - LUERZER'S ARCHIVE Special cu WALTER LUERZER - LUERZER'S ARCHIVE
Walter Lurzer - Aveam 19-20 ani. Studiam la University of Foreign Trade in Viena pentru a deveni om de marketing. In acelasi timp lucram ca si account la o agentie de publicitate din Austria. A fost una dintre primele agentii de publicitate din Austria si era mai mult o agentie media. Trebuia sa vand anunturi publicitare. Nu munceam foarte mult. Erau in jur de 20 de telefoane pe zi. Dar, odata, am dat marele telefon. O companie mare avea nevoie de promovare si eu alaturi de presedintele agentiei am facut o prezentare foarte buna. Am preluat contul si eu am primit 2% din vanzare. Devenisem bogat si nu mai aveam nevoie sa muncesc. Am renuntat, intrucat interesul meu se indrepta mai mult spre fete decat spre publicitate.
(detalii)

PRide(a)- primul Targ de Relatii Publice din Romania PRide(a)- primul Targ de Relatii Publice din Romania
In perioada 27 septembrie - 29 septembrie se va desfasura la World Trade Plazza Bucuresti primul Targ de Relatii Publice din Romania. Targul este organizat de PRide(a) si se afla la prima editie. Acest eveniment este menit sa promoveze conceptul de "relatii publice", care este adesea confundat de publicul larg cu termenul de "relatii cu publicul". Un al doilea scop al acestui targ este de a crea o piata de desfacere reala pentru serviciile de relatii publice. " In acest sens se doreste crearea unui birou gigant de PR, "o uzina de PR", asa cum o numesc organizatorii.
Expozantii targului vor fi societati comerciale din domeniul relatiilor publice, agentii de PR, departamente de PR si chiar edituri. S-au inscris totodata si firme care nu ofera servicii din domeniul PR-ului, dar ofera instrumente care sunt de folos celor care activeaza in acest domeniu. Publicul tinta al evenimentului il constituie agentiile si departamentele de relatii publice din Bucuresti si din tara, clientii agentiilor de relatii publice, organizatii care vor sa contracteze o agentie de relatii publice, organizatii care inca nu cunosc beneficiile acestui tip de servicii si studenti ai facultatilor de profil. (detalii)

Interviu cu ALEXANDRU ENE - ART FOCUS INTERNATIONAL Interviu cu ALEXANDRU ENE - ART FOCUS INTERNATIONAL

Diana Sinca (Rospotline): Cit a durat primul spot (generic) pe care l-ai facut?

Alexandru Ene (Art Focus International): Ooooo dar cine-si mai aduce aminte, a fost de mult, prin 90, la Constanta, pentru televiziunea MTC. A durat mult. Era un act de inconstienta. L-am facut pe un pentium la 90 Mhz. Ha. Acum procesorul din telefonul meu are 400Mhz.

(detalii)

Interviu cu BOGDAN GHEORGHIU - creative director SCALA JWT Interviu cu BOGDAN GHEORGHIU - creative director SCALA JWT

Diana Sinca (Rospotline): Cum e la Scala? Cand, cum si de ce s-a hotarat afilierea la JWT?
Bogdan Gheorghiu (Scala JWT): La Scala ma simt in largul meu (atat cat poti sa te simti cand cresti) si asta e cel mai important. Afilierea lui Scala la JWT s-a facut in 1996.
Eu lucram arhitectura pe atunci.

(detalii)

Interviu cu CRISTIAN MUNTEANU - TBWA \ MERLIN Interviu cu CRISTIAN MUNTEANU - TBWA \ MERLIN
Diana Sinca (Rospotline): Cristi Munteanu Copywriter D'Arcy si Merlin, Executive Creative Director TBWA/Merlin. Poti sa ne spui mai multe despre tine...
Cristian Munteanu (TBWA / MERLIN): Tanar de viitor, stare materiala buna, constitutie atletica, nu prea inalt, nu prea blond, cu privire inteligenta, fara carnet de conducere, pasionat de Starcraft Broodwar. (detalii)

1 2 3 4 5 6 7
 
Editorial
Interviuri
Studii de caz
Companii din publicitate
Evenimente
Publicitate Online
Marketing Direct
Campanii publicitare
Productii
Servicii si produse
On the Move
Important
Pentru a trimite articole, stiri sau alte materiale la redactie folositi formularul de contact sau trimiteti un e-mail la adresa noastra: comunicate@adacademy.ro
 
Contact Copyright 1998-2007 AdAcademy