AUTENTIFICARE

Creeare cont nou
  AdAcademy Articole
Forum
Spoturi
Catalog Firme
Contact
Stirea saptamanii
– MOL Romania, singura companie de retail de carburanţi care are un sistem de loializare pe bază de card, MultiBonus, a înregistrat dublarea numărului posesorilor de card MultiBonus î ...
 
Cautare
  Categorii
 
  ULTIMELE STIRI
Adunarea generala comuna IAA Romania - UAPR a ales Comitetul de Organizare EFFIE 2009
Trofeu pentru Spotlight la Green Awards 2008
Odyssey il readuce la viata pe Iancu, justitiarul care ia atitudine
113 copii inscrisi in programul Sponsorizeaza un copil
BrandTailors radiografiaza in premiera piata de branding din Romania
BrandTailors radiografiaza in premiera piata de branding din Romania

  TOP 10 ARTICOLE
  Ultimul spot adaugat
Va invitam sa vedeti ultimul spot publicitar realizat de "Vitrina" - "BT Asigurari"
  BT Asigurari
 
  FORUM - Ultimele discutii
Fotograf nunta
Cum se cumpara Bitcoin in Romania
Adidasi Reebok
Traduceri legalizate
Traduceri legalizate
Oferte inchirieri masini de buna calitate
Sandale de vanzare
Sandale de vanzare
Inchirieri auto in Bucuresti si aeroport
Inchirieri auto Bucuresti pentru momente speciale

  Newsletter
Vrei noutatile de pe site ?

Abonare Dezabonare
 
    Interviuri
Numar articole:61 
1 2 3 4 5 6 7
Ad'Or comentat cu Bogdan Naumovici, Leo Burnett Ad'Or comentat cu Bogdan Naumovici, Leo Burnett
Dupa atatea discutii controversate, am stat de Bogdan Naumovici, Leo Burnett. Ceea ce a iesit din discutie ar putea clarifica unele aspecte privind acuzatiile aduse catre Leo Burnett. (detalii)

Creatorii sunt inima si sufletul acestei profesii Creatorii sunt inima si sufletul acestei profesii
Anne de Maupeoue e vicepresedinte de creatie la CLM/BBDO, Paris, o agentie la care ea a lucrat prima data ca director artistic in 1989, dupa 4 ani la TBWA si DDB Nedham. In 1993 ea s-a plecat la Opera/RLC, unde a devenit director de creatie, ulterior revenind la CLM/BBDO in martie 1996 pentru a prelua functia de director de creatie, fiind mai tarziu numita vicepresedinte de creatie in septembrie 1999. Atat ca director artistic cat si ca director de creatie, Anne de Maupeoue a primit un total de 19 Lei la Cannes, numeroase premii Clio si o multitudine de distinctii de la festivalul din New York, Eurobest, Epica si de la Clubul Directorilor de Arta Francezi. Anne-Rose Schlutbohm a vorbit cu Anne de Maupeoue la Paris. (detalii)

Ad Ad'Or - Marketingul direct - arma secreta a publicitatii?
Daca tot e sa vorbim despre Ad'Or, am dorit sa discutam si cu cei ce vor sustine diferite conferinte, seminarii. Iata primul intervievat este Bogdan Nicolae, New Business Director la Open Public Services (detalii)

Cele mai bune solutii sunt deseori descoperite de oameni care nu sunt implicati pana peste cap in problema Cele mai bune solutii sunt deseori descoperite de oameni care nu sunt implicati pana peste cap in problema
Craig Davis a crescut in Dubbo, in partea de vest a statului New South Wales, Australia si a activat temporar ca student la Drept, culegator de fructe, barman, muncitor intr-o fabrica, broker, taietor de iarba, solist ambulant si producator de spectacole de prezentare de moda inainte sa decida ca reclama va fi cariera sa definitiva. (detalii)

Un om cu mai multe voci Un om cu mai multe voci
Am stat la o discutie cu prezentatorul emisiunii, PAUZA DE PUBLICITATE, Marius Savescu, una dintre vocile pe care le auziti foarte des pe coloana sonora a spoturilor video difuzate in Romania si pe dublajul mai multor filme de desene animate. Marius Savescu este vocea Connex, insa lucreaza cu majoritatea studiourilor de productie publicitara din Bucuresti. (detalii)

Spoturile sociale, un rau necesar? Spoturile sociale, un rau necesar?
Foarte multe persoane "s-au plins" spoturilor sociale, spoturi care au invadat piata publicitatii din Romania. Am intrebat insa si reprezentanti ai agentiilor. Iata acum raspunsul celor de la Brands&Bears, prin domnul Emanuel Grigorcea, Client Service Director. (detalii)

Trebuie sa lucrezi mai mult la 54 de ani decat la 24 ca sa fii mai creativ Trebuie sa lucrezi mai mult la 54 de ani decat la 24 ca sa fii mai creativ
Mike Hughes este presedintele companiei The Martin Agency din Richmond Virginia, o companie care este pe lista celor mai bune agentii de publicitate din America. Lucreaza la Martin Agency din anul 1978. In 1998 Adweek l-a inclus in lista celor mai buni noua directori din US, dand ca explicatie: ?Integritatea?. In 1997 a fost numit unul dintre cei mai de seama directori de creatie desemnati de The Wall Street Journal. In 1995, Mike Hughes a devenit unul dintre acei putini oameni din domeniul publicitar, care au fost listati in ?Virginia Communication Hall of Fame?. La fel, a devenit si presedintele consiliului directorilor la Virginia Commonwealth University's Ad Center, consiliu care este alcatuit din: Jay Chiat, Dan Wieden si mentorul lui Mike, Harry Jacobs. Jaqueline Lai l-a intervievat pe Mike Hughes, care este si un schior inrait, pasionat de jet-ski, scafandrie si publicitate. (detalii)

Trebuie sa faci demna o afacere lipsita de demnitate Trebuie sa faci demna o afacere lipsita de demnitate
(detalii)

La Ad La Ad'Or si despre Cannes
Continuam sirul de intrebari participantilor Ad'Or. A raspuns intrebarilor noastre, Bogdan Naumovici, director de creatie la Leo Burnett & Target. (detalii)

Clientii Brands&Bears capata incredere ... Clientii Brands&Bears capata incredere ...
Atunci cand revii din State, unde publicitatea e in top, atunci cand citesti celebra carte "Ogilvy in Advertising", nu poti sa nu doresti sa nu lucrezi in ADVERTISING. Cel putin asa crede Cristian Bulfinschi, Executive Director BRANDS&BEARS (detalii)

1 2 3 4 5 6 7
 
Editorial
Interviuri
Studii de caz
Companii din publicitate
Evenimente
Publicitate Online
Marketing Direct
Campanii publicitare
Productii
Servicii si produse
On the Move
Important
Pentru a trimite articole, stiri sau alte materiale la redactie folositi formularul de contact sau trimiteti un e-mail la adresa noastra: comunicate@adacademy.ro
 
Contact Copyright 1998-2007 AdAcademy