AUTENTIFICARE

Creeare cont nou
  AdAcademy Articole
Forum
Spoturi
Catalog Firme
Contact
Stirea saptamanii
– MOL Romania, singura companie de retail de carburanţi care are un sistem de loializare pe bază de card, MultiBonus, a înregistrat dublarea numărului posesorilor de card MultiBonus î ...
 
Cautare
  Categorii
 
  ULTIMELE STIRI
Adunarea generala comuna IAA Romania - UAPR a ales Comitetul de Organizare EFFIE 2009
Trofeu pentru Spotlight la Green Awards 2008
Odyssey il readuce la viata pe Iancu, justitiarul care ia atitudine
113 copii inscrisi in programul Sponsorizeaza un copil
BrandTailors radiografiaza in premiera piata de branding din Romania
BrandTailors radiografiaza in premiera piata de branding din Romania

  TOP 10 ARTICOLE
  Ultimul spot adaugat
Va invitam sa vedeti ultimul spot publicitar realizat de "Vitrina" - "BT Asigurari"
  BT Asigurari
 
  FORUM - Ultimele discutii
Fotograf nunta
Cum se cumpara Bitcoin in Romania
Adidasi Reebok
Traduceri legalizate
Traduceri legalizate
Oferte inchirieri masini de buna calitate
Sandale de vanzare
Sandale de vanzare
Inchirieri auto in Bucuresti si aeroport
Inchirieri auto Bucuresti pentru momente speciale

  Newsletter
Vrei noutatile de pe site ?

Abonare Dezabonare
 
    Evenimente
Numar articole:37 
1 2 3 4
Gala PR Awards a strigat catalogul la castigatori Gala PR Awards a strigat catalogul la castigatori
Gala Excelentei in Relatii Publice s-a desfasurat luni, 7 noiembrie, la hotel Marriott, in cadrul primei zile a Saptamanii PR-ului Romanesc. Competitia a adunat in acest an un numar de 69 de campanii inscrise in concurs, o crestere cu 25% fata de anii precedenti. Premiile din acest an au fost acordate la doua categorii: Campanii Comerciale si Campanii non-comerciale. Au fost acordate si premii speciale, un premiu pentru personalitatea anului in PR si o serie de premii pentru studenti. (detalii)

Saptamana PR-ului Romanesc se pregateste de premii Saptamana PR-ului Romanesc se pregateste de premii
Zece campanii de PR vor fi distinse cu premii de aur si argint in cadrul competitiei “Romanian Public Relation Award 2005”. Pe langa aceste premii va mai fi acordata distinctia “Honorable Mention” altor sapte proiecte de PR si un premiu special “PR Personality of the Year”, acordat unei personalitati marcante din domeniul PR-ului. Anul acesta numarul lucrarilor inscrise in concurs a crescut la 69 fata de anii anteriori: 20 de campanii in 2003 si 55 in 2004. Printre participanti se numara atat Agentii de PR dar si Agentii de Publicitate si ONG-uri. “Acest eveniment contribuie pentru a treia oara la promovarea culturii comunicationale in Romania”, a afirmat Dumintru Bortun, Presedintele Asociatiei Romane a Profesionostilor in Relatii Publice (ARRP). (detalii)

The Big Picture The Big Picture
Seminarul de marketing direct The Big Picture s-a desfasurat joi, 27 octombrie la Camera de Comert si Industrie a Romaniei. The Big Picture este titlul primului seminar international de marketing direct organizat in Romania de MH Media Solution. Numele a fost luat dupa cel al colegilor din Irlanda care au organizat un astfel de eveniment in care sunt prezentate campanii de marketing de succes desfasurate in anul precedent. (detalii)

Brandul de tara. Aveti rabdare! Brandul de tara. Aveti rabdare!
“Sa construiesti brandul unei tari cere timp. 20 de ani este exact cat trebuie.” Cu aceste cuvinte a inceput Wally Olins un process complex si imens care sta in spatele brandurilor. Cu cateva exemple din lumea brandurilor, el a aratat relatia dintre o natiune si un brand. Cum v-ati simti daca cineva c-ar oferi un pahar de Whiskey Italian? Sau ce gust credeti ca ar avea un Scotch Olive Oil? Tarile au propriul lor caracter. (detalii)

Un site bun e ca un restaurant bun Un site bun e ca un restaurant bun
A intrat in publicitate in 1987 si a lucrat multi ani la Young & Rubicam. A fondat agentia pe care o conduce astazi in 1994. Spre deosebire de alte agentii de acelasi fel, aceasta a supravietuit turbulentelor Noii Economii si a continuat sa creasca. Acum are 28 de angajati si 30 de clienti, printre care corporatii cunoscute ca Bohler-Uddeholm, OMV, Sandoz, OBB (cai ferate austriene), Erste Bank, Spar, Hervis, McDonald’s, Nestle si firme importante din Austria. (detalii)

Advertising Show 2005 Advertising Show 2005
In perioada 21-24 septembrie se vor desfasura la Complexul Romexpo cele doua evenimente de succes din industria tiparului si a productiei publicitare Print Show si Advertising Show. Cele doua evenimente se bucura de o larga participare atat a expozantilor, anul acesta fiind asteptate peste 200 de firme, cat si al vizitatorilor. Evenimentul este organizat de Romexpo si Euroexpo si se afla la a treia editie. Advertising Show a fost organizat pentru prima data in anul 2003 si a reprezentat un debut de succes pentru industria productiei publicitare din Romania, devenind o completare a deja consacratului Print Show. (detalii)

Comunitatea comunicatorilor profesionisti i-a premiat la Olimpiadele Comunicarii pe cei mai buni tineri aspiranti Comunitatea comunicatorilor profesionisti i-a premiat la Olimpiadele Comunicarii pe cei mai buni tineri aspiranti
Peste 20 de mari companii si institutii media, 10 oameni politici, 10 ministere, 30 de agentii de advertising sau relatii publice si multi alti specialisti au fost prezenti miercuri, la festivitatea de premiere pentru a le ura bun venit in comunitatea profesionistilor in comunicare echipelor de studenti participante la cele patru probe din cadrul Olimpiadelor: advertising, relatii publice, comunicare institutionala, comunicare politica. (detalii)

MERCURY PROMOTIONS a organizat cea de a patra editie a PANTENE BEAUTY AWARDS MERCURY PROMOTIONS a organizat cea de a patra editie a PANTENE BEAUTY AWARDS
Pentru al treilea an consecutiv, Mercury Promotions este agenţia care organizează Gala Pantene Beauty Awards, Oscarurile Industriei de Frumuseţe care recunosc talentul de excepţie al celor mai buni profesionişti din acest domeniu. Elita Industriei de Frumuseţe şi celebrităţi din lumea modei şi a show-businessului au participat în data de 7 aprilie, la Teatrul Naţional din Bucureşti la Pantene Beauty Awards 2004.
(detalii)

The Mission a fost declarat “Cel mai bun brand de petreceri” The Mission a fost declarat “Cel mai bun brand de petreceri”
Nights.ro a incheiat recent a treia editie a galei de decernare a premiilor cu acelasi nume. La fel ca in editiile precedente, iubitorii de petreceri si-au inregistrat voturile pe site-ul www.nights.ro, premiile finale pentru fiecare dintre categorii fiind decernate pe parcursul lunii februarie. Participantii la vot au fost invitati sa-si inregistreze preferintele la categorii precum “cel mai bun club din Romania” sau “cel mai bun DJ”. (detalii)

Gala Societatii Civile – solutii pentru rezolvarea problemelor “dureroase” ale romanilor Gala Societatii Civile – solutii pentru rezolvarea problemelor “dureroase” ale romanilor
Educatia si formarea profesionala, sistemul de protectie sociala, coruptia, starea precara a sanatatii, violenta in familie sau somajul sunt principalele probleme de pe agenda romanilor. Chemate sa le gaseasca o rezolvare au fost intotdeauna institutiile statului. Acestea nu sunt insa si nu trebuie sa fie singurele responsabile. Pe masura ce avansam catre o stare de normalitate, se inmulteste numarul actorilor societatii civile (ONG-uri, companii, persoane sau grupuri de initiativa) care isi afirma dorinta de a investi resurse si de a participa la rezolvarea problemelor comunitatilor locale. (detalii)

1 2 3 4
 
Editorial
Interviuri
Studii de caz
Companii din publicitate
Evenimente
Publicitate Online
Marketing Direct
Campanii publicitare
Productii
Servicii si produse
On the Move
Important
Pentru a trimite articole, stiri sau alte materiale la redactie folositi formularul de contact sau trimiteti un e-mail la adresa noastra: comunicate@adacademy.ro
 
Contact Copyright 1998-2007 AdAcademy