AUTENTIFICARE

Creeare cont nou
  AdAcademy Articole
Forum
Spoturi
Catalog Firme
Contact
Stirea saptamanii
– MOL Romania, singura companie de retail de carburanţi care are un sistem de loializare pe bază de card, MultiBonus, a înregistrat dublarea numărului posesorilor de card MultiBonus î ...
 
Cautare
  Categorii
 
  ULTIMELE STIRI
Adunarea generala comuna IAA Romania - UAPR a ales Comitetul de Organizare EFFIE 2009
Trofeu pentru Spotlight la Green Awards 2008
Odyssey il readuce la viata pe Iancu, justitiarul care ia atitudine
113 copii inscrisi in programul Sponsorizeaza un copil
BrandTailors radiografiaza in premiera piata de branding din Romania
BrandTailors radiografiaza in premiera piata de branding din Romania

  TOP 10 ARTICOLE
  Ultimul spot adaugat
Va invitam sa vedeti ultimul spot publicitar realizat de "Vitrina" - "BT Asigurari"
  BT Asigurari
 
  FORUM - Ultimele discutii
Fotograf nunta
Cum se cumpara Bitcoin in Romania
Adidasi Reebok
Traduceri legalizate
Traduceri legalizate
Oferte inchirieri masini de buna calitate
Sandale de vanzare
Sandale de vanzare
Inchirieri auto in Bucuresti si aeroport
Inchirieri auto Bucuresti pentru momente speciale

  Newsletter
Vrei noutatile de pe site ?

Abonare Dezabonare
 
    Campanii publicitare
Numar articole:75 
1 2 3 4 5 6 7 8
“Din pasiune pentru ciocolata” – o campanie realizata de Leo Burnett pentru Heidi “Din pasiune pentru ciocolata” – o campanie realizata de Leo Burnett pentru Heidi
Campania de imagine realizata de Leo Burnett România pentru brandul Heidi se deruleaza în luna septembrie pe TV si pâna la sfârsitul anului pe print continuând comunicarea începuta pentru aceasta marca în intervalul februarie-mai a.c. Executional campania cuprinde 3 spoturi de imagine si 5 executii print. (detalii)

Altex si Leo Burnett promoveaza imaginea hotelor de bucatarie CATA Altex si Leo Burnett promoveaza imaginea hotelor de bucatarie CATA
Agentia Leo Burnett a realizat campania de imagine pentru lansarea gamei de hote de bucatarie CATA, marca importata in Romania in exclusivitate de ALTEX, cea mai mare retea de magazine de electronice, electrocasnice si IT&C din tara, cu peste 125 de magazine in 70 de orase. (detalii)

Invatam de mici sa fim prevazatori - o campanie de Adentity Invatam de mici sa fim prevazatori - o campanie de Adentity
Agentia Adentity a realizat campania educativa "Invatam de mici sa fim prevazatori" destinata scolarilor din clasele I-VIII din cele 300 de scoli de pe raza Municipiului Bucuresti. Campania a constat in executia a 2000 de postere, 100000 de orare si 100000 de caiete de educatie rutiera si civica care sunt in curs de distribuire in scolile amintite. (detalii)

Nu mai e doar un vis. E reala si e a ta! - Campania LOGAN Nu mai e doar un vis. E reala si e a ta! - Campania LOGAN
Timp de nenumarate luni pana la dezvaluirea in premiera, la Palatul Parlamentului, cu totii au speculat, au spionat, au vorbit despre proiectul revolutionar X90. De la aceeasi stare de spirit a pornit si ideea spotului Logan, filmat in vara aceasta in conditii cu totul deosebite. Ca marca internationala, Dacia a avut nevoie de un spot publicitar situat intr-un context international. (detalii)

Discriminarea ucide vise Discriminarea ucide vise
În urma câstigarii licitatiei din luna februarie, la care au mai participat noua agentii, Lowe a realizat campania sociala „Discriminarea ucide vise” împotriva segregarii copiilor rromi. Campania este un semnal de alarma initiat de Unicef, Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Protectia Copilului si Centrul rromilor pentru politici publice Aven Amentza asupra consecintelor negative ale excluderii sociale a copiilor rromi. (detalii)

Viata oricui poate fi o carte! Viata oricui poate fi o carte!
Citesti, ai o stare de bine si de detasare, explorezi o lume noua, inspirata de cele mai multe ori din fapte de viata, cresti o data cu argumentele personajelor si le percepi emotiile. Poate ca a trecut mult timp de la ultima carte citita si am uitat trairile astea. Orice carte citita îti da de gândit. Chiar daca suna simplu, când ai terminat o carte, te gândesti înca o data ca lucrurile, bune sau rele, nu trebuie nicidecum ocolite, ci merita traite din plin, experimentate. (detalii)

B-24-Fun si Leo Burnett te invita sa iesi in oras B-24-Fun si Leo Burnett te invita sa iesi in oras
Agentia de publicitate Leo Burnett a dezvoltat o campanie integrata dedicata ghidului B-24-Fun.Campania se deruleaza sub sloganul ?De cand n-ai mai iesit din casa?? si cuprinde un spot Tv care va rula pe perioada verii la MTV si 3 machete de presa care vor aparea in Academia Catavencu, Playboy, National Geographic, Tabu, Aventuri la pescuit, Descopera, Ziarul Financiar, Ziua,Cotidianul, Evenimentul Zilei, ProTV Magazin, Promotor si Life Sport . (detalii)

Cohn&Jansen si Medicover va recomanda un medic personal Cohn&Jansen si Medicover va recomanda un medic personal
In urma unui pitch ce a avut loc in luna aprilie si la care au mai participat alte sapte agentii, shop-ul de creatie Cohn&Jansen a fost desemnat agentia de brand a Centrului de Sanatate Medicover. Campania de comunicare aflata sub umbrela ?Medicul tau personal? se desfasoara in Bucuresti si cuprinde presa plus outdoor. (detalii)

CONNEX SI ODYSSEY, PENTRU NOUA CARTELA CONNEX CONNEX SI ODYSSEY, PENTRU NOUA CARTELA CONNEX

Ultimul proiect realizat de Odyssey pentru Connex este lansarea Cartelei Connex, noul serviciu bazat pe cartela SIM reincarcabila oferit de Connex.

(detalii)

?Fii gazda distracţiei? alături de URSUS ?Fii gazda distracţiei? alături de URSUS
Noua campanie promotionala Ursus ?Fii gazda distractiei!? a fost anuntata in cadrul unui eveniment dedicat presei, care a avut loc la hotel Residence. Promotia se va desfasura ?perioada 17 mai - 31 iulie, consumatorii de bere URSUS av? sansa sa c?ige o serie de premii deosebit de atractive, printre care doua super-case complet echipate pentru petreceri de vis. (detalii)

1 2 3 4 5 6 7 8
 
Editorial
Interviuri
Studii de caz
Companii din publicitate
Evenimente
Publicitate Online
Marketing Direct
Campanii publicitare
Productii
Servicii si produse
On the Move
Important
Pentru a trimite articole, stiri sau alte materiale la redactie folositi formularul de contact sau trimiteti un e-mail la adresa noastra: comunicate@adacademy.ro
 
Contact Copyright 1998-2007 AdAcademy