AUTENTIFICARE

Creeare cont nou
  AdAcademy Articole
Forum
Spoturi
Catalog Firme
Contact
Stirea saptamanii
– MOL Romania, singura companie de retail de carburanţi care are un sistem de loializare pe bază de card, MultiBonus, a înregistrat dublarea numărului posesorilor de card MultiBonus î ...
 
Cautare
  Categorii
 
  ULTIMELE STIRI
Adunarea generala comuna IAA Romania - UAPR a ales Comitetul de Organizare EFFIE 2009
Trofeu pentru Spotlight la Green Awards 2008
Odyssey il readuce la viata pe Iancu, justitiarul care ia atitudine
113 copii inscrisi in programul Sponsorizeaza un copil
BrandTailors radiografiaza in premiera piata de branding din Romania
BrandTailors radiografiaza in premiera piata de branding din Romania

  TOP 10 ARTICOLE
  Ultimul spot adaugat
Va invitam sa vedeti ultimul spot publicitar realizat de "Vitrina" - "BT Asigurari"
  BT Asigurari
 
  FORUM - Ultimele discutii
Fotograf nunta
Cum se cumpara Bitcoin in Romania
Adidasi Reebok
Traduceri legalizate
Traduceri legalizate
Oferte inchirieri masini de buna calitate
Sandale de vanzare
Sandale de vanzare
Inchirieri auto in Bucuresti si aeroport
Inchirieri auto Bucuresti pentru momente speciale

  Newsletter
Vrei noutatile de pe site ?

Abonare Dezabonare
 
    On the Move
Numar articole:80 
1 2 3 4 5 6 7 8
Echipa THE PRACTICE
Gabriela Lungu (30) este Managing Partner al companiei de relaţii publice THE PRACTICE – powered by Leo Burnett. Ştefania Stavrositu (26) s-a alăturat echipei THE PRACTICE – powered by Leo Burnett, ocupând poziţia de Senior Consultant. Alina Mincan (25) face parte din echipa THE PRACTICE – powered by Leo Burnett pe poziţia de Consultant. Marta Togan (25) s-a alăturat ca Junior Consultant echipei THE PRACTICE – powered by Leo Burnett. (detalii)

Oameni noi la GMP
Veronica Harth, 25 de ani, este noul Senior PR Executive al agentiei GMP. Denisa Rafila, 31 de ani, s-a alaturat echipei de PR GMP pe pozitia de PR Executive. Irina Alexandru, 24 de ani, completeaza echipa de PR GMP, din pozitia de PR Executive. (detalii)

Propaganda a facut transferuri de top pentru “liga campionilor” din publicitate Propaganda a facut transferuri de top pentru “liga campionilor” din publicitate

Propaganda si-a intarit lotul pentru noul sezon, demonstrand intentiile de a deveni una dintre agentiile independente de top din piata. Agentia si-a consolidat linia de atac in principal prin atragerea de seniori cu o experienta de peste 5 ani fiecare si rezultate demonstrate in industrie.

Astfel, echipa manageriala Propaganda s-a intarit cu inca doi membri – Laura Badea – Director de Media si Bogdan Ioan – Client Service Director. De asemenea, departamentul de creatie beneficiaza acum de experienta lui Dan Amariei, proaspatul Deputy Creative Director in cadrul Propaganda.

Obiectivele noii echipe vizeaza dezvoltarea si transformarea Propaganda intr-o puternica agentie full-service care sa ofere solutii complete clientilor sai. Noua etapa va porni de la principiile ce au stat la baza fondarii agentiei – pragmatism si solutii traduse in strategie, creatie si implementare cu rezultate de exceptie pentru clienti.

(detalii)

Ema Prisca se alatura Departamentului de Creatie al Graffiti BBDO Ema Prisca se alatura Departamentului de Creatie al Graffiti BBDO

Ema Prisca, unul dintre cei mai premiati creativi din publicitatea romaneasca, s-a alaturat in aceasta luna departamentului de creatie al Graffiti BBDO. Ea coordoneaza activitatea echipei creative din pozitia de Associate Creative Director, alaturi de Bogdan Mirica.

Aceasta miscare face parte din amplul proces de consolidare a resurselor agentiei si atragerea celor mai bune talente de pe piata. Anuntat recent - odata cu desemnarea unui nou Managing Director in persoana Catalinei Cernica, in luna august – acest proces va continua in perioada urmatoare si va viza principalele departamente (Creatie, Strategie, Client Service, Productie).

(detalii)

Impuls nou la Scala JWT Impuls nou la Scala JWT
Scala JWT, una din agentiile de comunicare cu cea mai rapida dezvoltare in Romania, introduce o schimbare importanta in echipa de management, in concordanta cu noua ofensiva strategica a companiei. Petra Hoyos, CEO, a anuntat ca Matthew Dezzani, pana de curand Business Development Director la Scala JWT, a fost numit Managing Director. (detalii)

Odyssey isi consolideaza echipa de management Odyssey isi consolideaza echipa de management
Incepand cu luna iunie, Ileana Sebe a devenit Strategy & New Business Director la Odyssey iar Irina Pencea a fost avansata in functia de Client Service Director al agentiei.
Atat Irina cat si Ileana fac parte din echipa care a fondat acum 3 ani Odyssey si sunt membre ale Executive Board al agentiei. Ele au ocupat anterior postul de Group Account Director coordonand echipele de client service ale agentiei. (detalii)

Mutarile se tin in lant Mutarile se tin in lant
Bertha Niculescu este cea mai noua membra a echipei de creatie Sister. Cu o experienta de 7 ani in publicitate, Bertha vine de la Headvertising si isi va folosi in continuare creativitatea ca senior coywriter la Sister.
Ocupandu-se de-a lungul timpului de clienti precum Antena 1, Academia Catavencu, AutoRom, Interbrew, Hollywood Multiplex, HVB, MobiFon sau Orange, ea a ajutat la dezvoltarea acestor branduri, la cresterea vanzarilor si, nu in ultimul rand, la obtinerea unor premii in cadrul festivalurilor locale si internationale de creativitate.
Cu astfel de principii in minte Bertha este hotarata sa inceapa munca pentru clientii Sister si sa se implice totodata in toate proictele sociale si culturale dezvoltate de agentie (detalii)

Oameni noi în echipa Image Promotion Oameni noi în echipa Image Promotion

Image Promotion prezintă 3 noi membri ai echipei sale, sosiţi recent în agenţia de pe Virgil Pleşoianu.

Ana-Maria Marinescu s-a alăturat echipei Image Promotion ca Senior Account Executive. Ana-Maria vine cu o experienţă de peste 2 ani în domeniul relaţiilor publice, dobândită în agenţiile Ogilvy PR şi Prais Corporate Communications.
Ana-Maria a absolvit Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice, Universitatea din Bucureşti, şi a interacţionat pentru prima dată cu specialiştii în PR ca Preşedinte PRIME România – Asociaţia Europeană a Studenţilor la Relaţii Publice şi Comunicare, Filiala Română.
Ana iubeşte foarte mult animalele, iar daca nu ar fi ales domeniul comunicării
i-ar fi plăcut să fie... dog sitter.

(detalii)

FRIENDS Advertising inca o echipa de seniori la creatie FRIENDS Advertising inca o echipa de seniori la creatie
FRIENDS Advertising, recunoscuta ca “cea mai mare agentie mica din Romania” pentru politica sa exclusivista de angajare, a depasit pragul de 20 de oameni cu peste 5 ani experienta. Cei mai noi creativi din echipa FRIENDS Advertising sunt Răzvan Soare, Senior Copywriter recent castigator al Cannes Young Creatives Contest si Matt Hingley, Senior Art Director si designer britanic cu peste 20 de ani de publicitate. (detalii)

Schimbari importante in managementul agentiei Saatchi & Saatchi
Intr-o industrie in continua transformare, in care clientii sunt orientati catre performanta, schimbarea este aproape obligatorie. Saatchi & Saatchi a debutat schimbarea din interior, fiind o companie efervescenta, care doreste sa tina pasul cu cerintele pietei de publicitate din Romania.
Schimbarea a adus-o pe Cristina Oanta in pozitia de Managing Director Saatchi & Saatchi iar pe Paula Hotea – Client Service Director. (detalii)

1 2 3 4 5 6 7 8
 
Editorial
Interviuri
Studii de caz
Companii din publicitate
Evenimente
Publicitate Online
Marketing Direct
Campanii publicitare
Productii
Servicii si produse
On the Move
Important
Pentru a trimite articole, stiri sau alte materiale la redactie folositi formularul de contact sau trimiteti un e-mail la adresa noastra: comunicate@adacademy.ro
 
Contact Copyright 1998-2007 AdAcademy