AUTENTIFICARE

Creeare cont nou
  AdAcademy Articole
Forum
Spoturi
Catalog Firme
Contact
Stirea saptamanii
– MOL Romania, singura companie de retail de carburanţi care are un sistem de loializare pe bază de card, MultiBonus, a înregistrat dublarea numărului posesorilor de card MultiBonus î ...
 
Cautare
  Categorii
 
  ULTIMELE STIRI
Adunarea generala comuna IAA Romania - UAPR a ales Comitetul de Organizare EFFIE 2009
Trofeu pentru Spotlight la Green Awards 2008
Odyssey il readuce la viata pe Iancu, justitiarul care ia atitudine
113 copii inscrisi in programul Sponsorizeaza un copil
BrandTailors radiografiaza in premiera piata de branding din Romania
BrandTailors radiografiaza in premiera piata de branding din Romania

  TOP 10 ARTICOLE
  Ultimul spot adaugat
Va invitam sa vedeti ultimul spot publicitar realizat de "Vitrina" - "BT Asigurari"
  BT Asigurari
 
  FORUM - Ultimele discutii
Fotograf nunta
Cum se cumpara Bitcoin in Romania
Adidasi Reebok
Traduceri legalizate
Traduceri legalizate
Oferte inchirieri masini de buna calitate
Sandale de vanzare
Sandale de vanzare
Inchirieri auto in Bucuresti si aeroport
Inchirieri auto Bucuresti pentru momente speciale

  Newsletter
Vrei noutatile de pe site ?

Abonare Dezabonare
 
    On the Move
Numar articole:80 
1 2 3 4 5 6 7 8
Creatia Ogilvy Group are 2 noi creativi Creatia Ogilvy Group are 2 noi creativi

Echipa de creatie a OgilvyOne si 141 Romania are un Coordonator de Creatie BTL in persoana Ruxandrei Petrescu.

Ruxandra si-a inceput cariera de creativ la Mercury Promotions, unde timp de sase ani a lucrat pe conturi precum: Nestle, Coca-Cola, Ursus Breweries, Procter&Gamble, Gillette, Beiersdorf, Philips, Electrolux.

Absolventa a Facultatii de Matematica-Informatica, Ruxandra a reusit prin background-ul ei sa isi dezvolte o expertiza aparte, elaborand mecanisme unice de promotie. “Teorema Ruxi” consta in trei etape de lucru: informaticianul construieste un algoritm al promotiei, matematicianul face calculele sanselor de castig, iar olimpica la romana scrie textele materialelor de comunicare.

(detalii)

Noi oameni in cadrul agentiei 1st One Communication Noi oameni in cadrul agentiei 1st One Communication
Alexandru Filip, 24 de ani, s-a alaturat echipei de comunicatori ai agentiei 1st One Communication, pe pozitia de Account & Project Manager.
Alexandru vine cu o experienta valoroasa atat in domeniul relatiilor publice, cat si in domeniile conexe din aria comunicarii. Cariera lui a inceput la saptamanalul CAPITAL, unde a ocupat pozitia de redactor chiar in primul an de facultate. S-a alaturat apoi profesionistilor in relatii publice, iar pana de curand a facut parte din echipa Ogilvy PR. (detalii)

Departamentul media Odyssey se mareste

Cristian Stan s-a alaturat departamentului de media din cadrul agentiei Odyssey, ce numara in prezent 7 membri, ocupand functia de Research Manager.

Cu o experienta de peste 8 ani in domeniu, Cristian aduce in plus valoarea experientei dobandite in anii de inceput ai research-ului de media din Romania, in principal prin participarea sa la demararea proiectului AUDIMAS, precum si prin experienta dobandita in multinationale, lucrand cu advertiseri de top ai industriei de publicitate. (D’Arcy, TBWA Merlin, Velvet Media etc)

(detalii)

Alina Buhuş este noul Marketing Specialist Western Union pentru România şi Republica Moldova Alina Buhuş este noul Marketing Specialist Western Union pentru România şi Republica Moldova
Alina Buhuş (27 de ani) este noul Marketing Specialist al Western Union pentru România şi Republica Moldova. Alina a acumulat experienţă în companii precum Sony Ericsson, Image Factory sau Premium Communication, unde fost implicată în elaborarea şi coordonarea activităţilor de marketing şi comunicare. Este licenţiată în Relaţii Publice la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării şi vorbeşte fluent engleza. Alina consideră Western Union un brand financiar special care îşi respectă sloganul “More then money” şi doreşte să-şi construiască o carieră solidă în marketing communication în cadrul acestei companii. (detalii)

Noul Traffic Manager al companiei Chainsaw Europe Noul Traffic Manager al companiei Chainsaw Europe
Sara-Elena Dochian este noul Traffic Manager al companiei Chainsaw Europe, dupa ce timp de un an de zile a fost asistent executiv si manager de operatiuni in cadrul aceleasi companii. Sara face parte din echipa Chainsaw din noiembrie 2004 si promovarea ei se datoreaza energiei si pro-activitatii pe care o manifesta in fiecare zi precum si capacitatii organizatorice. De pe pozitia pe care se afla, Sara se ocupa de programarea activitatilor interne ale studioului, planificarea proiectelor aflate in lucru la Chainsaw, contactul cu casele de productie si agentiile. (detalii)

Promovari la Saatchi & Saatchi Promovari la Saatchi & Saatchi
Noul Creative Director al agentiei Saatchi & Saatchi este Mihaela Pascu. Mihaela Pascu a intrat in publicitate in anul 1997 si primul post de copywriter l-a avut la Saatchi & Saatchi. “De fiecare data am dorit sa raman copywriter, dar experienta m-a impins spre coordonare. Cine crede ca trecerea de la copywriter la creative director este o promovare, greseste - vorbim despre o cu totul alta meserie”, spune Mihaela Pascu. (detalii)

Bogdan Mirica a preluat conducerea departamentului de creatie al Graffiti BBDO Bogdan Mirica a preluat conducerea departamentului de creatie al Graffiti BBDO

Bogdan Mirica a preluat conducerea departamentului de creatie din cadrul Agentiei Graffiti BBDO incepand cu luna aceasta. Adrian Preda, cel care a coordonat activitatea departamentului in ultimii trei ani urmeaza sa-si continue cariera in domeniul publicitatii in strainatate, el incetand colaborarea cu Graffiti BBDO tot din aceasta luna.

Atributiile aferente pozitiei de Creative Director, pe care Bogdan Mirica le indeplinea de la jumatatea anului 2005, alaturi de Adrian Preda, erau coordonarea strategiei creative si a echipei de creatie a agentiei.

(detalii)

Imagoo are un nou redactor-sef Imagoo are un nou redactor-sef
Cu o experienţă de peste 7 ani în publicitate, lucrand ca si copywriter pentru clienti si branduri comerciale precum Connex, The Coca-Cola Company, Kraft Dinners, Jacobs, Bona, Timotei, Lipton, Wella, Beaufour-Ipsen, Supradyne, ABN Amro, Monte Banato etc., dar si politice, precum Alianta D.A., Traian Basescu, Adrian Videanu, facand parte din echipa GMP care a luat un Effie in 2005 pentru Campania Electorala pentru alegerile de la Primaria Generala, Alexandru a declarat: « Visul meu este ca Imagoo să devină o adevarată revistă de comunicare de masă şi new media, care să reflecte o conştiinţă critică românească a fenomenului media. Asta înseamnă mai multă aplecare asupra trăsăturilor specifice de la noi din ţară, unde pop culture înseamnă manele şi etno, dar şi techno şi hip hop, dacă e să ne referim numai la muzică, nu? Şi spun asta fără nici un fel de ironie. (detalii)

Creatia Ogilvy Group are 2 noi Seniori Art Directori si un nou Account Director Creatia Ogilvy Group are 2 noi Seniori Art Directori si un nou Account Director
If you can dream it, you can do it - asa vede lucrurile Dinu Gojan, noul Senior Art Director de la Ogilvy & Mather. Dinu s-a alaturat echipei de creatie Ogilvy, dupa ce vreme de 8 ani a lucrat pentru Saatchi&Saatchi.
Din 1998, Dinu a lucrat pe conturi ca Chio, Head&Shoulders, Ariel, Primola si Novatini, Orange, Camel, Sensiblu, Toyota, BRD. (detalii)

Un nou Account Director la Publicis Romania Un nou Account Director la Publicis Romania

Adam Henshaw, 29 de ani, a fost numit Account Director la Publicis Romania. Inainte de a veni in Bucuresti, Henshaw a ocupat functia de Senior Account in Toronto, mai exact la Cossette Communications, una dintre cele mai mari agentii de publicitate din Canada. El detine in prezent o diploma de merit in business administration la Universitatea Wilfrid Laurier si vorbeste fluent franceza si engleza.

(detalii)

1 2 3 4 5 6 7 8
 
Editorial
Interviuri
Studii de caz
Companii din publicitate
Evenimente
Publicitate Online
Marketing Direct
Campanii publicitare
Productii
Servicii si produse
On the Move
Important
Pentru a trimite articole, stiri sau alte materiale la redactie folositi formularul de contact sau trimiteti un e-mail la adresa noastra: comunicate@adacademy.ro
 
Contact Copyright 1998-2007 AdAcademy