AUTENTIFICARE

Creeare cont nou
  AdAcademy Articole
Forum
Spoturi
Catalog Firme
Contact
Stirea saptamanii
– MOL Romania, singura companie de retail de carburanţi care are un sistem de loializare pe bază de card, MultiBonus, a înregistrat dublarea numărului posesorilor de card MultiBonus î ...
 
Cautare
  Categorii
 
  ULTIMELE STIRI
Adunarea generala comuna IAA Romania - UAPR a ales Comitetul de Organizare EFFIE 2009
Trofeu pentru Spotlight la Green Awards 2008
Odyssey il readuce la viata pe Iancu, justitiarul care ia atitudine
113 copii inscrisi in programul Sponsorizeaza un copil
BrandTailors radiografiaza in premiera piata de branding din Romania
BrandTailors radiografiaza in premiera piata de branding din Romania

  TOP 10 ARTICOLE
  Ultimul spot adaugat
Va invitam sa vedeti ultimul spot publicitar realizat de "Vitrina" - "BT Asigurari"
  BT Asigurari
 
  FORUM - Ultimele discutii
Fotograf nunta
Cum se cumpara Bitcoin in Romania
Adidasi Reebok
Traduceri legalizate
Traduceri legalizate
Oferte inchirieri masini de buna calitate
Sandale de vanzare
Sandale de vanzare
Inchirieri auto in Bucuresti si aeroport
Inchirieri auto Bucuresti pentru momente speciale

  Newsletter
Vrei noutatile de pe site ?

Abonare Dezabonare
 
    On the Move
Numar articole:80 
1 2 3 4 5 6 7 8
Quadrant Amroq Beverages on the move Quadrant Amroq Beverages on the move
Claudia Iacobuţă este noul Public Relations Manager al companiei Quadrant Amroq Beverages. Absolventă Magna cum Laudae a programului de MBA Româno-Canadian, Claudia face parte din echipa QAB din anul 2003 când a fost numită Product Manager. Claudia are o experienţă de peste 10 ani în vânzări şi marketing, ocupând poziţii de Assistant Brand Manager, Brand Manager şi Marketing Manager în companii precum Benckiser România, Delta România şi Delta Distribution. Claudia Iacobuţă şi-a completat constant pregătirea profesională prin multiple cursuri de media planning si buying. (detalii)

Trei membri noi la Scala JWT Trei membri noi la Scala JWT
Proaspăt întoarsă din Germania unde a lucrat pentru PRP, o importantă agenţie de PR din Frankfurt, Raluca inteţionează să-şi pună în valoare la Scala JWT experienţa dobândită. A fost implicată în proiecte internaţionale de PR şi a lucrat pe conturi ca: URSA - important producător de materiale termoizolante; REWE - lanţ de supermarketuri; ESSELTE LEITZ - principal producător de obiecte de birou. Raluca vorbeşte 5 limbi străine (engleză, franceză, germană, italiană şi spaniolă) şi are un Master în Comunicare Interculturală obţinut în Germania. (detalii)

Oameni noi la Saatchi & Saatchi Oameni noi la Saatchi & Saatchi
Ioana Hurdubelea, 22 ani, indeplineste acum functia de BTL Jr. Account Executive la Saatchi & Saatchi. Ea tocmai a absolvit colegiul - sectia Contabilitate la Academia de Studii Economice din Bucuresti si Institutul Franco Roumaine de Gestion (stagiul DUMA). Detine certificat Cambridge pentru limba engleza si vorbeste fluent si limba franceza. Inainte a lucrat la Ambasada Frantei in Bucuresti. Ii place munca de echipa si activitatea dinamica care caracterizeaza agentia Saatchi & Saatchi. (detalii)

Cristofor Iosub este noul Deputy Managing Director OgilvyOne si 141 Cristofor Iosub este noul Deputy Managing Director OgilvyOne si 141
Cristofor Iosub a fost promovat in functia de Deputy Managing Director al companiilor OgilvyOne si 141, parte din Ogilvy Group Romania. Iosub se alatura echipei manageriale Ogilvy Group dupa un an si jumatate in care a ocupat functia de Client Service Director al celor doua firme.
(detalii)

Managerul Shukar este noul copywriter Publicis-Dialog Managerul Shukar este noul copywriter Publicis-Dialog
Paul Tanicui, managerul Shukar si initiatorul proiectului Shukar Collective este cea mai recenta achizitie a departamentului de creatie a Publicis Dialog. (detalii)

Un nou Account Director si BTL Account Director la 141 România Un nou Account Director si BTL Account Director la 141 România
Andy Liţă este noul Account Director în echipa British American Tobacco (BAT) de la 141 România. După doi ani de experienţă ca Group Account Director la Ogilvy&Mather Kiev, Andy a revenit la 141 România, echipă la care a lucrat înainte de a pleca în Ucraina. (detalii)

Oameni noi la Saatchi & Saatchi Oameni noi la Saatchi & Saatchi
Caroline Beatrice Rismont, 26 ani, s-a alaturat echipei de Creatie ca Graphic Designer. Caroline vine din Hamburg, Germania si a absolvit cursurile masterului de Design si Comunicare in cadrul College Central Saint Martins, Londra. In prealabil, a lucrat pentru compania Unternehmen Pabst, Hamburg. (detalii)

Departamentul de creatie al agentiei Publicis Romania s-a imbogatit cu noi forte Departamentul de creatie al agentiei Publicis Romania s-a imbogatit cu noi forte
Cel mai nou membru al echipei de creatie Publicis Romania, Cristian Simion, 23 de ani, este abolvent al Facultatii de Jurnalism a Universitatii Media din Bucuresti. Dupa absolvirea scolii superioare, Cristi a inceput sa lucreze in domeniul comunicarii la Image Promotion, unde in calitate de PR Assistant a acumulat experienta ocupandu-se de mai multe proiecte, printre care Parliament, Colgate si Artic. Se considera "un norocos" fiindca a invatat multe lucruri in acest inceput de cariera, dar dorinta de a lucra in publicitate devenea tot mai puternica. Agentia Publicis Romania i-a oferit la momentul potrivit postul de Junior Copywritter, locul in care isi doreste sa invete si sa castige cat mai multa experienta. Este pasionat de calatorii, muzica, sport, masini. (detalii)

Quadrant Amroq Beverages on the move Quadrant Amroq Beverages on the move
Cristian Jurcuţ este din luna iulie noul Project Manager al companiei Quadrant Amroq Beverages. Absolvent al Facultăţii de Ştiinţe Economice din Cluj, specializarea Management, Cristian are o experienţă de nouă ani în vânzări şi merchandising, ocupând printre altele şi funcţia de Area Sales Manager Bucureşti pentru compania Carlsrom Beverage. Cristian Jurcuţ şi-a completat experienţa profesională cu mai multe cursuri CODECS printre care şi cel de management financiar şi managementul resurselor umane. (detalii)

Simona SURUGIU este noua Client Service Senior Account Manager a Tempo Advertising Simona SURUGIU este noua Client Service Senior Account Manager a Tempo Advertising
Simona SURUGIU are 26 de ani şi este noua Client Service Senior Account Manager a Tempo Advertising. Simona este din Timişoara şi este licenţiată în Ştiinţe Economice. Lucrează de 6 ani în publicitate iar in ultimii ani a activat la Grey Worldwide pe conturi importante precum: Heineken, Hochland, Campofrio, Wyeth, Sanex, îngheţată Delta şi CrisTim. Vorbeşte fluent Engleză, Italiană şi Franceză. (detalii)

1 2 3 4 5 6 7 8
 
Editorial
Interviuri
Studii de caz
Companii din publicitate
Evenimente
Publicitate Online
Marketing Direct
Campanii publicitare
Productii
Servicii si produse
On the Move
Important
Pentru a trimite articole, stiri sau alte materiale la redactie folositi formularul de contact sau trimiteti un e-mail la adresa noastra: comunicate@adacademy.ro
 
Contact Copyright 1998-2007 AdAcademy