| Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
| Autor |
Mesaj |
azazel737 Membru Junior
Data inscrierii: 25 Dec 2005 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Dec 25, 2005 1:00 am Titlul subiectului: reclama caine |
|
|
As dori sa va impartasesc o idee de reclama pentru o masina pe care o am.
O mare parcare gen metro sau o strada cu cladiri vechi ingramadite cu masini de o parte si de alta.Un caine comunitar cu o fata foarte expresiva de preferabil cu o blana gri murdara.Se scarpina neincetat la o pulpa;nu mai stie ce sa faca se uita cu disperare la masini se invarte in loc incercand sa muste locul cu pricina si cand se uita in sus intr-o licarire de soare vede o masina.Se duce langa bara din fata si se scarpina frenetic cu o imagaine de satisfactie deplina in ochi.Apoi multumit de cele realizate se incolaceste shi adoarme langa roata masinii atat de impunatoare.Apoi un fade-out pe negru cu un slogan NOUA XXXXX SATISFACE TOATE NEVOILE TALE.Cu siguranta miscarea in sus si in jos a cainelui shi privirea lui vor starni rasul daca puteti sa vedeti imaginea cum incerc eu sa o proiectez. |
|
| Sus |
|
 |
Administrator Staff
Data inscrierii: 10 Sep 2001 Mesaje: 311 Locatie: Craiova
|
Trimis: Dum Dec 25, 2005 7:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu pot sa spun ca pentru o masina este o idee excelenta.
Caine comunitar vs Masina Ultima Generatie (ca e noua)
Caine murdar vs Masina Curata (nu e ceea ce mi-as dori linga o masina)
Si prima impresie a fost ca se duce linga masina si isii face treaba pe roata ))
DAR, daca in loc de | Citat: | | Apoi un fade-out pe negru cu un slogan | ar fi | Citat: | | Apoi un fade-out pe negru cu un LOGAN | , poate fi OK, e imaginea Romaniei ca si caiini comunitari  _________________ Cele bune,
Doru Cioata
http://www.adacademy.ro |
|
| Sus |
|
 |
cnimigean MASTER Membru
Data inscrierii: 28 Aug 2003 Mesaje: 920 Locatie: Bucuresti
|
Trimis: Joi Ian 05, 2006 2:30 am Titlul subiectului: |
|
|
Cainele bagabond da e imagine pentru Romania, pentru mizerie, inconstienta, iresponsabilitate, insalubru, insensibilitate si ...puricime!
Probabil aparitia lui intr'un spot romānesc ce se vrea stilat, mumos, parfumat si stralucitor, va fi aprinsa cu greu!
ma bag si eu...
la multi ani! _________________ Nu sunt nebun! dar promit sa devin! |
|
| Sus |
|
 |
adriand Membru Junior
Data inscrierii: 03 Apr 2008 Mesaje: 1
|
|
| Sus |
|
 |
haris MASTER Membru
Data inscrierii: 18 Feb 2003 Mesaje: 575 Locatie: South Park
|
Trimis: Lun Apr 07, 2008 10:56 am Titlul subiectului: |
|
|
| cnimigean a scris: | | Cainele bagabond da e imagine pentru Romania, pentru mizerie, inconstienta, iresponsabilitate, insalubru, insensibilitate si ...puricime! |
ai sa ramii surprins ca nu este emblematic doar pentru romania.
azazel737, de fapt de ce crezi tu ca acest spot ar vinde? _________________ Dogs will only be admitted if on a leash |
|
| Sus |
|
 |
SEMANTIC MASTER Membru
Data inscrierii: 22 Mar 2002 Mesaje: 2086 Locatie: Buc
|
Trimis: Mar Apr 08, 2008 4:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
poate DDT _________________ Pe curand,
SEMANTIC |
|
| Sus |
|
 |
radnetro Membru Plin
Data inscrierii: 06 Apr 2009 Mesaje: 6
|
|
| Sus |
|
 |
j12 Membru Junior
Data inscrierii: 29 Mar 2010 Mesaje: 4
|
Trimis: Lun Mar 29, 2010 9:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
ideea reclamei mi se pare haioasa, dar poate doar petru o masina de low budget _________________ Jocuri online -
jocuri barbie -
miniclip |
|
| Sus |
|
 |
watt Membru Junior
Data inscrierii: 03 Sep 2010 Mesaje: 4
|
Trimis: Vin Sep 03, 2010 9:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Da poate mai bine un caine de rasa, al cuiva care-l lasa in parcare sa si faca cumapraturile , cainele e in lese si se zbate si ajunge in postura descrisa de tine  _________________ Jocuri gratis | Yahoo status | Jocuri cu masini | Retete culinare |
|
| Sus |
|
 |
|