Prima Pagina         Intrebari frecventeIntrebari frecvente   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   
Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private  
IntrareIntrare  
Mesaj pentru un Tanar de viitor !

 
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum AdAcademy -> Publicitatea Radio si Presa Scrisa
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
ana_maria1981
Membru Junior


Data inscrierii: 27 Apr 2012
Mesaje: 1

MesajTrimis: Vin Apr 27, 2012 1:22 pm    Titlul subiectului: Mesaj pentru un Tanar de viitor ! Raspunde cu citat (quote)

Mesaj către un tânăr de viitor
Dragă tinere

Faptul că citești aceste rânduri este dovada vie a faptului că ai auzit de noi.
Și dacă tot ai ajuns la noi, hai să facem cunoștință!

Suntem un grup de oameni, care în trecerea lor prin viață au căutat permanent să fie mai buni și mai performanți; fiecare în domeniul său.
Considerăm că viața a fost darnică cu noi și la rândul nostru vrem să dăruim celor care vor dori să ne calce pe urme, cele mai bune cunoștințe și experiențe..., tot ceea ce am acumulat noi mai bun în timp.
Să nu credeți că ne-a fost ușor. Am trecut prin bune și prin rele. Uneori ne-am blocat, alteori am căzut, dar niciodată nu ne-a trecut prin cap să ne dăm bătuți. Ne-am ridicat de fiecare dată, mai puternici decât înainte, pentru că de fiecare dată am înțeles unde am greșit.
Dragostea față de semeni, pasiunea de a transmite și idealurile comune ne-au unit și astfel, la inițiativa inimosului și experimentatului Adi Pop, a apărut:

“Școala de afaceri on line Zalmoxa”!

Ni se spune permanent ca școala româneasca este una de nivel foarte înalt.
Și e adevărat! Numai că...,
NIVELUL ȘCOLII DIN ROMÂNIA ESTE ATÂT DE ÎNALT ÎNCÂT... A PIERDUT DEJA CONTACTUL CU PĂMÂNTUL!...

La noi se face prea multă carte “de dragul cărții”. Se pune accentul prea mult pe memorare, pe acumularea cantitativă de informații, cu scopul final de a obține performanțe științifice.
La noi învățământul nu mai creează competențe.
Învățământul românesc pregătește capete. Doar capete.
Învățământul românesc n-are trunchi, n-are mâini și mai ales n-are picioare.
Spuneam că la noi se face prea multă carte de dragul cărții, punându-se un prea mare accent pe latura teoriei științifice în detrimentul laturii practice.
Dar la ce bun că tinerii noștri bat pe toată lumea oriunde se prezintă la vreun concurs sau la vreo olimpiadă științifică internațională, dacă nu suntem în stare să le oferim un loc de muncă în țară, în care să-și experimenteze și să-și pună practic în valoare cunoștințele teoretice.

“Școala de afaceri on line Zalmoxa” încearcă să umple golul din pregătirea practică a viitorilor OAMENI de afaceri, să le adauge peste pregătirea teoretică și să elimine astfel această anomalie.

Observați două lucruri:
- Am spus – “încearcă să” și nu “va” umple golurile – pentru că depinde de voi, numai de voi, ca “încearcă” să devină “va”... Noi transmitem! Depinde de voi dacă și cum veți recepționa!
- Și mai ales am spus “OAMENI de afaceri”, pentru că nu trebuie să uitați nici o clipă că în primul rând sunteți oameni, dintre oameni, și că lucrați cu oameni si pentru oameni...

În concepția noastră, un ”OM de afaceri” este rezultatul unui proces îndelungat de educație complexă, calitativ-superioară, survenit atât în familie cât și în sistemul specializat de învățământ și mai cu seamă al unui proces îndelungat de acumulare de cunoștințe din cele mai variate domenii ale culturii, științelor social-umaniste sau ale specialităților economico-tehnologice superioare.
Toate acestea, în primul rând ca urmare a studiului individual, dar și al unui sprijin practic din partea unor oameni experimentați care vă vor ajuta să identificați și să înțelegeți ansamblul de factori socio-economici și culturali favorabili începerii și derulării cu succes a unui business.

Veți fi îndrumați și asistați, pas cu pas, pe lungul și anevoiosul drum al SUCCESULUI PRACTIC în afaceri, fără ca asta să însemne că va munci altcineva în locul vostru:
- Cui îi este frică de muncă, să închidă acest mesaj și să caute altceva.
- Cine vrea să se îmbogățească peste noapte, să-și încerce norocul la loto.
- Cine vrea să afle cum “se dau tunuri” și cum “se trag țepe” a greșit adresa.

Noi promovăm un alt concept de afaceri.
Unul bazat pe muncă, pe cinste, pe onoarea cuvântului dat, pe omenie și pe bunul simț.
Cine crede că nu este posibil sau nu este dispus să acționeze în acest fel, să ne ocolească, și să-și vadă de drum; mai devreme sau mai târziu instinctele murdare îl vor da de gol... și nu va fi bine deloc pentru el!

Lumea afacerilor este un loc cu reguli extrem de dure și unde se duce o concurență acerbă deoarece recompensele sunt pe măsura utilității publice și a aplicabilității ideilor și conceptelor puse în practică.

Un adevărat “Om de afaceri” nu încetează niciodată să învețe, să-și îmbogățească volumul de cunoștințe, să se autoperfecționeze, să-și dezvolte orizontul cultural și să se implice în viața comunității.
Și cine urmează această cale își va vedea eforturile încununate de succesul recunoașterii oficiale a valorii lor personale, materializat prin creșterea constantă și continuă a sumelor din contul bancar personal.

Dacă sunteți de acord să respectați toate cele de mai sus, vă invităm să luați exemplul Cavalerilor Mesei Rotunde, să scoateți cu toții săbiile minții dumneavoastră ascuțite din teaca imobilismului teoretic și să o puneți pe masa spiritului practic.
Promitem să vă stăm alături!

Pregatim si Consiliem Tineri ce doresc sa-si infiinteze propriile societati comerciale!

Ne gasiti pe forumul : SfatulBatranilor
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
RadioClick
Membru Plin


Data inscrierii: 05 Feb 2015
Mesaje: 14
Locatie: Roma

MesajTrimis: Vin Feb 06, 2015 8:55 pm    Titlul subiectului: Raspunde cu citat (quote)

Si deci poate fi oricine cavaler al acestei mese rotunde?
_________________
nu cauta peste tot
Cliupri amuzante
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum AdAcademy -> Publicitatea Radio si Presa Scrisa Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum


Varianta in limba romana: Romanian phpBB online community