Prima Pagina         Intrebari frecventeIntrebari frecvente   CautareCautare   Lista membrilorLista membrilor   Grupuri de utilizatoriGrupuri de utilizatori   InregistrareInregistrare   ProfilProfil   
Autentificare pentru mesaje privateAutentificare pentru mesaje private  
IntrareIntrare  
For Holiday Advertising, Nothing Beats TV and Radio

 
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum AdAcademy -> Publicitate TV
Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
Autor Mesaj
JensenBreck
MASTER Membru


Data inscrierii: 28 Sep 2017
Mesaje: 143

MesajTrimis: Mar Dec 05, 2017 9:27 am    Titlul subiectului: For Holiday Advertising, Nothing Beats TV and Radio Raspunde cu citat (quote)

Hello,

As retailers decide how to allocate their advertising budgets this Holiday season, they should focus on TV and radio. Despite online advertising, email promotions and the proliferation of digital signage, TV is still king. In addition, analysis conducted on retail shopping indicates that radio is the most effective medium in getting shoppers into stores quickly.

Americans like their TVs and, on average, spend more than four and half hours daily in front of their sets. Despite viewers’ ability to skip over commercials with the increasing use of DVRs, it is clear they still watch commercials. Based on recent research measuring ad effectiveness, TV commercials impact 79 percent of retail purchases during the Holiday shopping season, while radio, digital, print and other media impact the remaining 21 percent.

For more details:

Industrial teaser trailer
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum AdAcademy -> Publicitate TV Data este GMT + 2 Ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum


Varianta in limba romana: Romanian phpBB online community