Stiri

Comparator Mercedes-Benz SUV: GLA vs GLE – top sisteme de asistență

Atunci când alegi viitoarea ta mașină, este esențial să te gândești la siguranța ta și a pasagerilor. Drumurile devin tot mai aglomerate, iar fiecare anotimp are rigorile sale de care trebuie să ții cont.

De aceea, Mercedes dă o importanță sporită sistemelor de asistență care ajută șoferii să parcurgă confortabil și sigur orice traseu. Fie că este vorba de un model Mercedes GLA sau GLE, siguranța e prioritară.

Pe site-ul auto-schunn.ro – dealer auto – reprezentante auto noi si rulate in: Arad, Deva, Sibiu, Suceava si Timișoara, poți alege cele mai căutate autoturisme Mercedes, iar specialiștii Auto Schunn te vor informa cu privire la dotările opționale pentru siguranță pe care le poți alege.

Modelul Mercedes GLA este un SUV invincibil pe orice traseu. Fie că șofezi pe timp de noapte, sau pe drumuri necunoscute, te poți baza pe sistemele de asistență disponibile la bordul acestui model de la Mercedes. Relaxarea e posibilă în orice situație datorită conceptului inovator Mercedes -Benz Intelligent Drive. 

Asistența activă cu rol de păstrare a distanței între vehicule Distonic ajută la reducerea totală a riscului de accidente în cazul unui ambuteiaj sau a circulației în coloană. reglând automat distanța dintre autovehiculului tău și cel din față, vei avea siguranță unui șofat mai ușor și confortabil. eliminând stresul de a fi permanent atent la deplasarea în coloană, conduci mult mai relaxat.

Cele mai citite articole

Un alt sistem de asistență ideal amplasat la bordul noului Mercedes Benz GLA este cel de asistență activă la frânare care de asemenea previne accidentele grave cauzate de întârzierea unei frânări eficiente. Avertizarea optică și acustică te previne înainte de o coliziune sau un accident iar în cazul unei frânări prea slabe sistemul preia conducerea pentru a te ajuta sa adaptezi forța de frânare respectivei situații. 

Sistemul de asistență pentru unghiul mort detectează eficient orice obiect care se află în zona unghiului mort de vizibilitate zero autovehiculului pentru a te ajuta să eviți o coliziune în cazul unor situații mai multe benzi de rulare sau chiar în staționare. 

Noul Mercedes Benz GLE este dotat opțional cu pachetul Plus de asistență la rulare, pentru siguranță maximă și confort deplin la volanul vehiculului. Asistența activă stop go te ajută să rulezi mai eficient pe autostrăzi, la viteze mari, iar în cazul unor posibile coliziuni laterale asistența Pre Safe  oferă protecție suplimentară. Asistența pentru semne de circulație este foarte util combinând eficient datele oferite de navigație și hartă cu cele oferite de camera video, pentru a asigura cunoașterea interdicțiilor și limitărilor de acces În vederea unei conduceri preventive.

Asistență activă la frânare este o altă opțiune pe care o poți alege pentru noul tău Mercedes Benz GLE. Evitarea impactului neașteptat cu pietoni sau bicicliști este realizat prin amplificarea frânării până la accesarea unei facturi automate autonome în caz de pericol.

Dacă folosești o remorcă asistența oferită în manevrarea remorcii te poate ajuta chiar și în cele mai dificile situații, mai cu seamă dacă ești începător. Manevrele dificile în parcare sau spații înguste sunt ușurate datorită pachetului opțional cu cameră video 360 ° care te ajută să alegi locul ideal de parcare și să efectuezi cu succes și rapid manevrele corecte.

Fiecare din aceste sisteme de asistență sunt menite să încurajeze siguranța la volan și să ofere o experiență de condus deosebită.

Cele mai citite articole