Stiri

Care sunt avantajele de a paria online?

A paria online inseamna sa mizezi o anumita suma de bani pe un eveniment sportiv de pe un PC, o tableta sau un smartphone. Bookmarkerii au inteles foarte bine acest lucru dezvoltand site-uri internet si aplicatii adaptate pentru a paria online de pe un smartphone sau de pe tableta.

De cativa ani deja, pariurile online s-au democratizat si numeroase sunt persoanele care s-au lasat seduse de aceasta practica. Aceasta popularitate  se explica in mare parte prin cresterea numarului de jucatori online. De unde un astfel de fenomen? Ce ii determina pe jucatori sa parieze online? In cele ce urmeaza iti vom spune ce avantaje ai daca pariezi online.

O multitudine de optiuni

Daca esti interesat de apuestas deportivas Chile, trebuie sa stii ca ai o mare varietate de optiuni din care poti alege, o multime de sporturi, competitii si evenimente sportive pe care poti paria. De la fotbal la tenis, Formula 1, optiunile sunt infinite. Pariurile online le permit deci tuturor jucatorilor inscrisi pe site sa parieze pe o panoplie impresionanta de competitii sportive.

O mare varietate de pariuri sportive

Cele mai citite articole

Sa pariezi online iti permite sa mizezi pe pariuri speciale. Poti miza pe golgheterii din cadrul unui meci, pe numarul de goluri inscrise de un jucator sau pe numarul de seturi castigate de un jucator de tenis. Bookmakerii iti ofera un numar mare de posibilitati pentru pariurile tale sportive. Cu alte cuvnte, iti permit sa castigi o suma mare de bani.

Bonusuri la inscriere

Fiecare bookmaker propune un bonus de bun venit persoanelor nou inscrise pe site. Bonusul reprezinta unul din cele mai mari avantaje oferite de pariurile online. Unele site-uri ofera bonusuri de bun venit de pana la 100 de euro. Daca primul pariu este necastigator, atunci ti se va rambursa 80% din suma pe care ai mizat.

Pariuri gratuite

Datorita pariului gratuit, nu va trebui sa risti nicio suma de bani. Freebets au fost implementate de catre bookmakeri cu scopul de a atrage si de a fideliza pasionatii de pariuri online. Site-urile de pariuri online propun in mod regulat freebets pe Facebook sau pe Twitter.

Pariuri peste tot, in orice moment si in direct

Odata cu dezvoltarea aplicatiilor mobile, de mai multi ani deja, bookmakerii permit realizarea de pariuri live, din orice loc te-ai afla si in orice moment al zilei, cu conditia sa dispui de o conexiune la Internet. Pasionatii de pariuri sportive experimentati recurg adesea la pariuri in direct in cadrul unei intalniri sportive.

Cele mai citite articole