International

Cum să petreci vacanțe în Sharm El Sheikh în stil romantic: hoteluri, restaurante și excursii

Сe poți face în Sharm El Shaikh venind aici pentru o vacanță romantică sub cel mai strălucitor soare și cer înstelat? Cuplurile indragostite vin în stațiunile țării în fiecare an pentru a se scufunda într-un vârtej de sentimente și de a se bucura de un concediu în Sharm El Sheikh . Tururile de ultim moment în Egipt pentru doi vor adăuga farmec și frumusețe relației tale.

Sharm el-Sheikh este, de asemenea, bun pentru că aici poți să ai nu doar o vacanță la plajă, ci și să te distrezi interesant. Nu va trebui să vă gândiți mult la întrebarea ce poți vizita în Sharm el Sheikh. Există o mulțime de atracții aici care îi vor impresiona chiar și pe cei mai pretențioși călători, care merg în vacanțe în Sharm El Sheikh.

Timp liber romantic în Sharm El Sheikh

Este recomandat să acordați o atenție deosebită unei stațiuni precum Sharm El Sheikh atunci când alegeți oferte Sharm El Shaikh all inclusive. Este numit centrul turistic al Rivierei egiptene, precum și principalul punct de atracție din țară pentru cei care tânjesc romantism și experiențe noi.

Deci, mai jos este o scurtă listă în care se descrie ce să faci în Sharm El Shaikh în timpul vacanței:

  • Promenadă de mers pe jos în Naama Bay

Pentru tineri și cupluri unul dintre cele mai populare locuri este promenada din Naama Bay. Aici veți găsi totul pentru vacanțe în Sharm El Shaikh. Stai cu un pahar de vin într-una dintre cafenelele de pe terasament, bucurându-se de sunetul mării și admirând apusurile – ce ar putea fi mai romantic.

  • Cafeneaua „Farsha” după apus

Fără îndoială, cel mai romantic loc din Sharm el Sheikh este Mountain Lounge Café Farsha. După apusul soarelui, timpul în „Farsha” pare să se oprească, se aude muzica în stil lounge, singura lumină în jur sunt lumânările, priveliștea cerului nopții și a țărmului – emoțiile rezultate vor fi fixate în amintirile voastre pentru o lungă perioadă de timp.

Hoteluri pentru îndrăgostiți în Sharm El Sheikh

Cele mai citite articole

Hotelurile romantice din Sharm El Sheikh sunt o cazare Sharm El Shaikh perfectă pentru o vacanță comună pentru îndrăgostiți, întâlniri romantice sau aniversări.

Pe paginile site-ului companiei poehalisnami.md există o listă cu cele mai bune hoteluri pentru îndrăgostiți din Sharm El Sheikh.

  • Xperience Sea Breeze Resort

SHARKS BAY, SHARM EL SHEIKH, EGYPT

Acest complex de 5 stele este situat pe o plajă privată cu nisip auriu din Sharm El Sheikh. Hotelul are vedere la insula Tiran.

  • Stella Di Mare Beach Hotel & Spa

NAAMA BAY, SHARM EL SHEIKH, EGYPT

Acest complex și spa luxos de 5 stele este situat pe o plajă privată, la intrarea în pitorescul golf Naama. Restaurantul La Terrazza servește o cină la lumina lumânărilor pe terasa în aer liber, cu vedere la mare.

Iulius Caesar și Mark Antony au fost fascinați de Cleopatra și de romantismul Egiptului. Astăzi, cufundarea în farmecul Egiptului prin excursii din Sharm El Shaikh și bucurarea de o vacanță romantică de neuitat este disponibilă tuturor.

Cele mai citite articole