Stiri

Cum sa transformi ceasul de la mana intr-un atu al fiecarei tinute?

Cu siguranta,  o tinuta cu adevarat reusita nu se bazeaza exclusiv pe articolele de imbracaminte pe care le combini. Roluri  importante, fara de care aparitiile noastre nu ar fi cu adevarat un succes, il au si accesoriile pe care alegem sa le purtam, fie ca este vorba despre bijuterii diverse, ceasuri de mana, genti, posete, curele, esarfe, parfumul in care ne invaluim si bineinteles atitudinea.

Iar cand vine vorba despre accesorii este foarte important dozajul acestora alaturi de tinuta vestimentara adoptata la un moment dat, pentru ca, indiferent de stilul, calitatea acestora, daca sunt in exces risca sa strice o aparitie initial bine gandita.

Un accesoriu special este ceasul de mana, caruia oricine ii poate recunoaste atata latura sa practica, precum si cea estetica, ce in multe situatii tinde sa o surclaseze semnificativ pe cea dintai, gratie unei oferte extrem de generoase in modele diverse, de la cele mai simple, discrete, pana la cele mai spectaculoase. Iar un scurt ghid, simplu si de bun simt, ne poate ajuta sa  accesorizam ceasul de mana in mod corect la fiecare tinuta.

Cele mai citite articole

Asta, evident,  presupune sa avem mai multe modele de ceasuri de mana in colectia proprie, pentru a le putea alatura cu succes la diverse tinute, in diverse situatii. Pentru ca nu vom putea purta un ceas de mana  pretios, cu un cadran incrustat cu cristale sau pietre pretioase, lucrat cu metale pretioase in orice situatii sau zilnic. Acesta va arata perfect intr-un cadru elegant, la ocazii speciale.

De asemenea, un ceas cu conexiuni smart poate fi un accesoriu potrivit pentru o purtare frecventa, fie la locul de munca, la o intalnire cu prietenii la o cafea, la shopping, aratand excelent alaturi de o tinuta casual.

Chiar daca suntem pasionati de tehnologie si ne mandrim cu un ceas cu functii complexe, asa cum sunt cele extrem de utile atunci cand practicam sport si ne ajuta sa ne cronometram, sa ne verificam efortul fizic, caloriile consumate etc, oricat am fi de atasati de acest accesoriu, nu ar arata in niciun caz bine atunci cand adoptam un stil office, sobru sau suntem implicati in cu totul alt tip de activitati decat cele sportive.

De asemenea, purtand un ceas de mana alaturi de bratari masive, nu vom crea o imagine grozava. Daca totusi preferam ca pe mana cu ceasul sa avem si alte bijuterii, atunci alegerea unor bratari delicate, fine si care sa se asorteze cu anumite elemente ale ceasului este solutia potrivita.

Cele mai citite articole