Stiri

Cum se alege corect locatia unui birou?

Alegerea locatiei corecte a biroului este foarte importanta si sunt multe lucruri de luat in calcul legate de spatiul in sine si de impactul acestuia asupra personalului, precum si asupra clientilor. Prin urmare, nu este suficient ca antreprenorul sa caute birouri de inchiriat Unirii, pentru ca locatia este centrala, ci trebuie sa ia in calcul mai multe aspecte.

Inchiriere de birouri sau spatiu de lucru in comun?

Inchirierea de birouri individuale este mai scumpa, dar va ofera mai multa libertate in ceea ce se poate face cu spatiul. Personalizarea spatiului cu propriul branding face o diferenta semnificativa pentru moralul echipei si imaginea pe care firma o prezinta clientilor, in special in sectoare mai traditionale, precum finantele.

Spatiile de lucru in comun vor fi mai bune daca echipa este mica sau se inchiriaza un spatiu doar pentru o perioada limitata de timp. In plus, a fi intr-un spatiu de lucru in comun elimina mai multe responsabilitati, inclusiv in ceea ce priveste intretinerea. Dupa cum se vede, nu este suficient sa fie cautate pe internet birouri de inchiriat Pipera, ci trebuie alese si particularitatile spatiului.

Costurile pentru inchiriere in zona vizata

Cele mai citite articole

Atunci cand este stabilit bugetul de mutare, se va include si taxa pentru garantie, costurile de mutare, comisionul agentiei si alte astfel de detalii. Desi chiria va reprezenta cea mai mare parte a costurilor biroului si restul sumelor conteaza. Se vor lua in considerare costurile de functionare si de curatenie odata ce biroul este utilizat, precum si taxele ce pot fi suportate pentru lucrarile suplimentare de amenajare. 

Cat de bine se potriveste spatiul cu identitatea firmei

Locatia biroului este o extensie a imaginii companiei. Daca este vorba, de exemplu, de un nou start-up din domeniul tehnologiei, oamenii nu vor raspunde atat de bine la vederea unui birou inghesuit. Pentru o organizatie non-profit, investitiile uriase intr-un spatiu amplu de birouri pot trimite un mesaj gresit. 

Prin urmare, totul depinde de firma, de specificul ei si de numarul de persoane care lucreaza in momentul in care trebuie sa fie ales cel mai bun spatiu de birouri.

Cele mai citite articole