Monden

FBI a închis un serviciu ilegal de filme şi seriale care oferea mai mult conţinut decât Netflix

Darryl Julius Polo de 36 de ani şi Luis Angel Villarino, au fost puşi sub acuzare pentru încălcarea drepturilor de autor, după ce în luna august au fost luaţi în custodie de FBI. Aceştia au ofereau un serviciu de streaming de conţinut piratat plătit numit iStreamItAll, care cerea un abonament lunar de la utilizatori, cu promisiunea că vor avea acces la o colecţie vastă de filme şi seriale, chiar mai mare decât cele de la Netflix, HBO, Amazon sau Hulu.

Cei doi bărbaţi, care conduceau aceste serviciu de streamin şi care furnizau servicii şi către un alt serviciu de streaming de conţinut piratat numit Jetflicks, urmează să fie judecaţi pentru distribuirea de conţinut video fără licenţă. Se pare că aceştia aveau o metodă foarte bine pusă la punct pentru a descărca şi stoca conţinutul pe care îl puneau la dispoziţia clienţilor:

Cele mai citite articole

„Polo a folosit software sofisticat pentru a căuta pe site-uri de conţinut piratat ilegal nou, pentru a fi descărcat, procesat şi stocat şi apoi pentru a face aceste show-uri TV şi cinematografice pe servede din Canada pentru a ajunge la abonaţii iStreamItAll pentru streaming şi download”, au declarat procurorii.

Sursa go4it.ro

Cele mai citite articole