Tehnologie

Huawei ne surprinde cu un ceas inteligent superb – Huawei Watch GT 3 Pro

Recent Huawei a lansat noul model de ceas inteligent Watch GT 3 Pro. Este un model care propune utilizatorilor o serie cu adevarat impresionanta de capabilitati. Si toate aceste capabilitati sunt completate de materiale premium folosite pentru acest model de ceas inteligent. Vorbim despre un ceas foarte elegant, disponibil atat pentru barbati, cat si pentru femei. Prin prisma design-ului elegant se poate spune ca modelul de ceas Watch GT 3 Pro cauta sa se adapteze modei, insa prin prisma functionalitatilor ceasul este unul sport.

Huawei Watch GT 3 Pro 

Pentru cei interesati sa achizitioneze cele mai nou lansate modele de ceasuri inteligente, este important de punctat care sunt atuurile pe care modelul Watch GT 3 Pro la propune. Primul atuu important se refera la materialele premium din care este confectionat ceasul. Corpul ceasului este realizat din ceramica, cureaua din titan, iar cadranul este realizat din safir. La calitatea premium a materialelor se adauga si calitatea excelenta a constructiei ceasului.

Un alt atuu este design-ul foarte elegant, fapt ce face din acest ceas un accesoriu ce poate fi folosit in foarte multe situatii si la diferite tinute vestimentare. Ecranul de tip AMOLED luminos este un atuu extrem de important de amintit prin prisma faptului ca ofera vizibilitate foarte buna in aer liber. Diagonala de 43 de mm ofera un display suficient de mare pentru o vizibilitate clara a diverselor mesaje si aplicatii care sunt afisate pe ecranul ceasului.

Cele mai citite articole

Autonomia bateriei este un plus care cu siguranta va fi apreciat de majoritatea acelora care vor opta sa poarte la incheietura mainii ceasul GT 3 Pro de la Huawei. Bateria dureaza pana la 7 zile in conditii de utilizare normala si 4 zile pentru utilizarea intensiva a ceasului. Mai mult, ceasul permite incarcarea rapida wireless.

Rezistenta la apa este un plus major al ceasului, modelul avand posibilitatea de a rezista la apa pana la adancimea de 30 metri sau pana la 5 atmosfere. Diversitatea functiilor pentru sanatate cu care este echipat ceasul GT 3 Pro de la Huawei se adauga la atuurile anterior amintite. De asemenea, trebuie mentionata si functia de analiza a somnului. Nu in ultimul rand compatibilitatea atat cu iOS, cat si cu Android a ceasului este un lucru ce merita a fi punctat in randul avantajelor.

Bucura-te de functiile modelului Watch GT 3 Pro la preturi avantajoase

Daca iti doresti un ceas inteligent premium, cu siguranta ca specificatiile modelului GT 3 Pro sunt foarte atractive. In conditiile in care avantajele propuse de noul model de ceas inteligent de la Huawei te-au convins ca poate fi urmatoarea achizitie daca esti in cautarea unui ceas smart, trebuie sa stii ca poti beneficia de Huawei Watch GT 3 Pro oferta in magazinul oficial Huawei. Aici vei putea opta pentru un ceas de culoare alba sau pentru modelul de culoare alba ceramica. 

Cele mai citite articole