Afaceri

Pregătește-ți afacerea HoReCa pentru 2022 cu niște dotări noi, de top!

Promoția Lichidare stoc de la TC Romania Crown Cool s-ar putea să fie exact ce îți trebuie, dacă ești antreprenor HoReCa și vrei niște dotări de top la preț accesibil.

Cum te diferențiezi de competitori dacă ești la început 

Un business în domeniul gastronomic este o activitate la modă cel mai adesea atractivă pentru tinerii antreprenori. Este, de asemenea, una dintre industriile cu cea mai dinamică dezvoltare de pe piață la ora actuală. Multe aspecte influențează succesul indubitabil al acestui tip de afacere. Dar pentru a da lovitură în branșă, un secret este selectarea corectă a echipamentelor și a accesoriilor necesare, inclusiv a tuturor facilităților de catering.

Atât restaurantele, cât și localurile din sfera gastronomică mică sunt unele tipuri de afacere foarte solicitante. Nu numai în termeni formali, adică în ceea ce se înțelege prin procesul de stabilire și obținere a autorizațiilor legale și a concesiunilor corespunzătoare, ci și în ceea ce privește conduita și grija ulterioară referitoare la brand. Îndeplinirea tuturor cerințelor, inclusiv a celor referitoare la facilitățile de catering, poate să nu fie cel mai ușor lucru de făcut pentru un antreprenor HoReCa, dar cu siguranță va crește semnificativ șansele de succes pe termen mediu și lung.

Echipamente HoReCa noi sau second hand?

Echiparea bucătăriei și a tuturor spațiilor dintr-un restaurant cât mai inspirat în limita bugetului disponibil este unul dintre aspectele cheie ale conducerii unui business de acest tip. Desigur, unii își asumă riscul și apelează la varianta de a cumpăra accesorii second hand, dar de cele mai multe ori soluția în cauză se poate dovedi a fi economică doar aparent, deoarece costurile de reparație ulterioară pot fi foarte mari. 

O idee mult mai bună este să comanzi de la bun început echipamente noi, la prețuri accesibile, de la TC Romania Crown Cool și să te bucuri de o funcționare fără probleme pentru o lungă perioadă. 

Cele mai citite articole

Merită să reții că toate cheltuielile pe care le vei suporta inițial atunci când cumperi echipamentul necesar ar trebui să fie legate de ceea ce vei servi clienților tăi.

Atunci când planifici achiziționarea de dotări profesionale pentru bucătărie și facilitățile de catering trebuie să acorzi atenție sporită calității adecvate a acestor elemente. Este foarte important acest lucru pentru că echipamentele și dispozitivele achiziționate vor fi expuse nu numai la temperaturi ridicate, ci și la tot soiul de substanțe chimice, niveluri crescute de umiditate, șocuri de natură mecanică.

Un distribuitor HoReCa de top cu care merită să colaborezi în 2022

Achiziționarea de echipamente noi de la un distribuitor profesionist precum TC Romania Crown Cool este o garanție a calității, a posibilității de a obține niște sfaturi pertinente la început de drum și a siguranței că în cazul ivirii unor probleme tehnice, vei putea conta pe niște reparații rapide. 

Prin urmare, atunci când cauți echipamente pentru un local gastronomic, merită să faci cunoștință cu specialiștii și oferta companiei TC Romania Crown Cool. În prezent, aici ai parte și de o gamă largă de servicii comerciale, service garanție și post-garanție, inclusiv de consultanță, pentru tot felul de dotări HoReCa, de la cele un pic mai clasice și până la cele care înglobează cele mai recente tehnologii internaționale în materie.

TC Romania Crown Cool este distribuitorul de dotări HoReCa de calitate excelentă ideal pentru ca tu să începi anul 2022 cu dreptul!

Cele mai citite articole