Stiri

Zbor Timisoara Zakynthos – Conteaza doar ceea ce natura a facut

Insula grecească Zakynthos se află la vest de peninsula Peloponeziană din Marea Ionică. Ruta de zbor Timisoara Zakynthos nu este deservită în mod continuu de o singură companie aeriană. Deci, nu numai că există zboruri directe, ci cu siguranță nu trebuie să schimbi avioanele și companiile aeriene pe traseu. 

Zakynthos este cea mai sudica dintre Insulele Ionice aparținând Greciei și o destinație de călătorie populară pentru înotători și cei interesați de cultură. Dacă alegi un sejur confortabil all-inclusive pe Zakynthos, poti alege între numeroasele plaje de pe insulă pentru zile lungi de scăldat. 

Plajele precum, Agios Nikolaos, Alykanas sau Tsilivi oferă o gamă largă de sporturi nautice și de agrement. Plaja Laganas, pe de altă parte, este populară pentru cei care au chef de petrecere după o zi la plajă și vor găsi aici o selecție mare de baruri pe plajă. 

Plaja Xygia Sulphur este interesantă pentru turiștii all-inclusive din Zakynthos, care caută puțin wellness în natură, deoarece, aici, un izvor de sulf dintr-o peșteră din apropiere îmbogățește apa. Punctul culminant incontestabil este, însă, plaja cu nisip din Navagio. Este înconjurat de stânci înalte de 200 de metri și se poate ajunge doar cu barca. 

Principala atracție a plajei, cunoscută și sub numele de „Gulul Contrabandistului”, este epava navei unui contrabandist „Panagiotis”, care a eșuat aici în 1980. Rezerva acum ieftin un sejur cu zbor Timisoara Zakynthos all-inclusive pe Zakynthos și nu rata un tur cu barca în timpul sărbătorilor.

Multe de văzut cu un zbor Timisoara Zakynthos

Pentru călătorii culturali care prefera un sejur all-inclusive, merită să viziteze capitala insulei, Zakynthos. Pe lângă cetatea construită de venețieni, bisericile greco-ortodoxe precum biserica Panagia Faneromeni și cea a lui Agios Dionysios, merită văzute în mod deosebit. 

O destinație populară de vacanță este satul Keri din sud-vestul insulei. Situată între măslini pe versantul muntelui, impresionează mai ales prin biserica renascentist Panagia Keriotissa. Urcă-te pe clopotnița de sine stătătoare și bucură-te de priveliștea care se întinde spre mare. Poate vei descoperi și farul alb al Capului Keri, care se află la aproximativ doi kilometri distanță – sau cel puțin steagul grecesc, care este cel mai mare din lume cu 37/18 m. 

O destinație populară pentru iubitorii de natură sunt Peșterile Albastre de la Capul Skinari. Datorită reflexiilor speciale ale luminii pe apă, peșterile strălucesc în diferite nuanțe de albastru. Rezerva acum zbor Timisoara Zakynthos si arunca o privire la grota fermecătoare din barcă. Pentru a ajunge pe insula Zakynthos din Timisoara, trebuie să planifici din timp o călătorie cu avionul. Daca vei rezerva din timp un sejur, poti beneficia de cel mai mic pret pentru un zbor Timisoara Zakynthos. Spre exemplu, poti rezerva azi pentru luna august si vei beneficia de cel mai mic pret pentru un sejur pe insula Zakynthos.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *