Tehnologie

Care este cel mai bun microfon spion?

Nu există un singur dispozitiv care să putem spune că este „cel mai bun”.

Cum funcționează dispozitivele de ascultare?

 Microfoanele spion funcționează ca microfoane speciale care înregistrează și captează sunete, care pot fi transferate pe un computer în fișiere audio în format de înaltă calitate. Majoritatea produselor noastre sunt activate de voce, reglate în funcție de greutate, testate pentru durabilitate și echipate cu tehnologie de înaltă calitate. 

Cât de departe ajung dispozitivele de înregistrare ascunse? 

Dispozitivele pot ajunge până la 50 de metri. Aceasta este o durată uluitoare atunci când comparăm calitatea tehnologiei de înregistrare audio de astăzi. 

Cum pot folosi un dispozitiv audio spion ascuns? 

Uşor. În funcție de tipul de dispozitiv, trebuie doar să apăsați butonul desemnat și să îl așezați în buzunar sau pe masă. Amintiți-vă întotdeauna să acordați atenție duratei de viață a bateriei și să utilizați dispozitivul conform instrucțiunilor furnizate.

Bateria nu este într-adevăr o problemă, întrucât unele dintre multe dispozitive au baterie până la 336 de ore de înregistrare neîntreruptă, în timp ce unele durează până la 10 ore.

Cele mai citite articole

În ceea ce privește memoria, aparatele de înregistrare spion activate cu voce pot stoca oriunde de la 71 de ore la 576 de ore de material audio, în funcție de dispozitiv, înainte de a fi nevoie să ștergeți înregistrări vechi.

Aproape toate înregistratoarele spion activate cu voce pot fi conectate la orice computer prin intermediul cablului USB sau al interfeței (în cazurile în care înregistratorul real este o unitate flash USB ) pentru reîncărcare și ascultare la propria voință. Nu veți avea nevoie de niciun software suplimentar.

De exemplu un microfon spion sub forma de stilou are o durată de înregistrare de 16 ore, poate stoca până la 1 GB și este activat vocal. Acest lucru înseamnă că îl puteți plasa în casa dvs. și va începe să înregistreze numai dacă va capta un sunet. Înregistrarea este clară, iar calitatea nu scade. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la zgomotul de fond.

Un microfon spion se folosește în momentele în care vrei sa monitorizezi informațiile care circula într-un anumit loc, fără să dai de înțeles că faci acest lucru. Este foarte util în birouri, atunci când vrei să vezi periodic ce informații pasează între ei angajații, sau în flotele de tir pentru a vedea dacă există nereguli în rutele personalului. De asemenea, aceste microfoane vin în ajutorul părinților îngrijorați de ce anume fac copiii lor și cu ce persoane interacționează; un astfel de microfon se poate disimula într-un breloc fără ca fiul/fiica ta sa își dea seama că este acolo.

Acestea sunt doar câteva dintre utilizările unui înregistrator de voce spion, așa că nu lăsați aceste exemple să vă constrângă imaginația. Suntem siguri că puteți găsi o utilizare și mai bună pentru un dispozitiv care vă permite înregistrarea vocală absolut discretă. Puteți verifica întotdeauna magazinul nostru dacă vă lipsesc ideile sau aruncați o privire la această soluție exclusivă pentru o problemă de vecinătate.

Cele mai citite articole