Lifestyle

Ce faci când partenera de cuplu nu mai vrea să îţi îndeplinească fanteziile sexuale? Apelezi la dame de companie!

Oferta online de dame de companie Bucuresti este atât de bogată şi de variată, încât domnii care simt că nu mai au parte de armonie în cuplu sau că nu li se mai îndeplinesc dorinţele din punct de vedere sexual, pot apela la aceste servicii. 

Motivele sunt variate, de la lipsa armoniei în cuplu, până la absenţa pe o perioadă îndelungată a partenerei sau refuzul acesteia de a întreţine relaţii sexuale sau chiar perversiuni. Sexualitatea este încă un subiect tabu, chiar şi în unele cupluri, iar când atracţia dispare, sau celălalt refuză să întreţină relaţii sexuale din diferite motive, damă de companie rămâne un companion care nu refuză nimic, niciodată.

Care este punctul la care se termină normalitate şi începe perversiunea în cuplu?

Normalitate sexualităţii nu se rezumă doar la anumite aspecte. În timp ce pentru unele partenere, normalitatea este reprezentată de relaţiile sexuale normale, în poziţii clasice, altele văd chiar şi sexul oral că o normalitate într-un cuplu. Totul depinde de educaţie, de preferințele sexuale şi de felul în care acestea percep actul în sine. 

Aşadar, în timp ce unele partenere refuză vehement sexul oral, iar partenerii se văd nevoiţi să apeleze la serviciile unei dame de companie pentru a le fi îndeplinită această fantezie, altele nu au niciun fel de problema în a satisface plăcerile, nevoile şi dorinţele sexuale ale partenerului. Normalitatea sexuală este oarecum deformată în ziua de azi, din cauza moralei bisericeşti, a opiniilor tradiţionaliste, dar şi din cauza filmelor şi imaginilor cu conotaţie sexuală şi imaginilor care duc cu gândul către sex chiar şi în reclamele TV, pe internet, în diferite emisiuni.

Perversiunile sunt reprezentate de acele acte sexuale care depăşesc limita moralităţii, a normalităţii, iar damele de companie cu siguranţă nu le vor refuza. Este important ca partenerii care au dorinţe sexuale neîmplinite să nu lase aceste dorinţe să îi controleze în mod inconştient şi să îşi dorească din ce în ce mai mult sau mai des, să nu cedeze plăcerilor care le conduc viaţa.

Topul perversiunilor sexuale preferate de clienţii damelor de companie

Cele mai des întâlnite perversiuni sexuale în rândul clienţilor damelor de companie includ:

  • sexul oral – deseori refuzat de către partenerele de cuplu din cauza unor convingeri morale sau religioase;
  • sexul anal – pe care partenerele de cuplu nu îl agreează din cauza durerii, disconfortului şi chiar a ideii în sine care le provoacă repulsie;
  • fetişismul – pe care unii bărbaţi îl cer de la damele de companie, majoritatea preferând lenjeria intimă, ciorapii de tip dress, pantofii cu toc înalt, cizmele înalte sau alte articole de îmbrăcăminte;
  • masochismul – denumit simplu BDSM, una din cele mai cunoscute perversiuni sexuale, pe care clienţii le cer de la damele de companie, obţinând satisfacţia maximă numai atunci când sunt maltrataţi sau chinuiţi de partenere.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *