Diverse

Cele mai cunoscute rase de câini din jocurile pe telefon

Aplicațiile, inclusiv cele de gaming, sunt parte din viața noastră modernă. Oferă o gamă variată de experiențe și distracții. Un subgen al jocurilor este cel cu animale de companie, indiferent de natura lor. Acestea permit jucătorilor să se distreze alături de animale de companie populare. De asemenea, asigură interacțiunea virtuală cu diverse rase de câini. Unele dintre aceste rase sunt folosite mai des în jocuri.

Labrador Retriever

Labradorul Retriever provine din Newfoundland, Canada. Are un temperament prietenos. Este un câine loial în general. Îl vei găsi des în jocurile pentru telefon datorită popularității sale. În plus, se utilizează și pentru asocierea cu calmul și echilibrul.  Labradorii sunt adesea prezentați drept de familie ideali. Sunt ușor de dresat și foarte iubitori.

Sunt câini de talie medie, cu o constituție robustă, blană densă și rezistentă la apă.  Sunt disponibili în culori variate, inclusiv negru, galben și ciocolatiu.

Chihuahua

Este originar din Mexic. Este unul din cei mai mici câini din lume. Dimensiunea redusă și personalitatea vibrantă îl fac foarte popular. De aceea este adesea preferat în aplicații și gaming.  De obicei, este prezent în simulatoare, dar și în alte tipuri de aplicații.

Acești câini au urechi mari, ochi proeminenți și o varietate de culori și tipuri de blană, de la scurtă la lungă. Sunt cunoscuți pentru curajul lor. Deși de dimensiune mică, sunt foarte îndrăzneți. De asemenea, sunt foarte loiali stăpânilor.

Husky Siberian

Rasa provine din Siberia, Rusia. A fost folosită inițial pentru tragerea săniilor pe distanțe lungi.

Husky sunt adesea prezentați în jocuri datorită aspectului lor atrăgător. Ochii albaștri și blana lor densă și dublă îi face foarte atractivi. Acești câini sunt adesea asociați cu aventurile în zăpadă și activități în aer liber.

Sunt câini de talie medie, cu o rezistență remarcabilă. Au un nivel de energie ridicat și un spirit independent. Blana lor poate fi în diverse combinații de culori, inclusiv alb, negru, roșcat și gri.

Bulldog Englez

Sursa foto

Cele mai citite articole

Are origini în Anglia. Este cunoscut pentru aspectul său unic și robust. Această rasă este adesea folosită în jocuri datorită aspectului său distinctiv. Câinii sunt recunoscuți pentru personalitatea echilibrata și natura protectată. Bulldogul este un câine afectuos și leneș.  Are o constituție solidă, fața plată și cute adânci. Sunt câini de talie medie, cu o blană scurtă și netedă, de obicei în culori de alb, maro, și diverse nuanțe de crem. De-a lungul timpului au inspirat numeroase jocuri. Spre exemplu în The Doghouse Megaways, pug-ul este un câine foarte popular. Acest slot cu tematică cu animale este unul dintre cele mai apreciate din domeniu.

Poodle (Caniche)

Este o rasă originară din Germania și Franța, cunoscută pentru inteligența și aspectul său elegant. Datorită varietății de dimensiuni (toy, miniatural și standard) și a aspectului special, sunt adesea incluși în jocuri cu concursuri de frumusețe canină și dresaj.

Acești câini au blana creață. Necesită îngrijire regulată. Sunt cunoscuți pentru inteligența lor ridicată. Au abilitatea de a învăța trucuri complexe și comenzi.

Beagle

Provine din Anglia. Are un simț olfactiv excepțional. Este adesea prezent în jocuri de vânătoare și aventură. Au abilități de urmărire și o energie nesfârșită.

Sunt câini de talie mică spre medie, cu urechi lungi și o blană scurtă și netedă. Sunt prietenoși, curioși și foarte activi.

Shiba Inu

Este o rasă japoneză, cunoscută pentru aspectul său de vulpe și personalitatea sa independentă. Datorită aspectului său drăguț și popularității crescute pe internet (inclusiv în meme-uri), Shiba Inu este adesea inclus în jocurile pe telefon. Acești câini au o blană dublă, de obicei roșcată. Pot fi și negri cu maro sau crem. Sunt câini inteligenți, dar și destul de încăpățânați. Acest lucru  le conferă un caracter distinctiv.

Golden Retriever

Provine din Scoția. Este renumit pentru temperamentul său blând și inteligent.

Această rasă este des întâlnită în jocurile pe telefon datorită naturii sale prietenoase. Are tot timpul dorința  de a mulțumi. Sunt adesea prezentați drept câini de familie loiali și jucăuși.

Sunt câini de talie medie spre mare. Au  o blană aurie, densă și ondulată. Sunt foarte ușor de dresat. În plus, sunt afectuoși cu copiii și alte animale.

În aplicații și gaming, aduc bucurie în compania unor animale de companie virtuale. Cu ajutorul lor, poți învăța diferite rase. De asemenea, poți dezvolta abilități de dresaj și îngrijire. Indiferent de preferințe, vei găsi cu siguranță jocul potrivit cu animale de companie. Oferta în acest sens este practic nesfârșită.

Cele mai citite articole