Diverse

De ce tablele magnetice sunt populare?

Te-ai intrebat vreodata de ce prezentarile la tabla sunt atat de populare in randul echipelor? Daca doriti sa incepeti sa salvati timp si bani … prezentarea pe tabla este o calea de urmat. Tot mai multe echipe folosesc tablele magnetice pentru a colabora, proiecta si impartasi idei. Ingineri, echipele de vanzari, designeri de jocuri, echipele de marketing creativ, designeri de aplicatii, grupuri de inovare, strategi, scriitori … este o lista in crestere si, mai mult decat probabil, echipa dvs. face parte din aceasta enumerare.

Dar ce face o tabla atat de grozava intr-o prezentarea? Mai jos sunt cateva din motivele pentru care oamenii prefera sa aleaga o tabla pentru a impartasi idei.

Flux rapid de idei

O tabla magnetica creste viteza de prezentare. Ia un marker si asterne o idee. Nu trebuie sa va luptati cu diapozitive. Nu trebuie sa lupti pentru scenariul perfect. Nu trebuie sa creati o redare perfecta a unui design. Doar schiteaza si atat.

Usor de modificat

Cele mai citite articole

In plus fata de fluxul rapid de idei, exista minunata posibilitate de a putea sterge, modifica si adauga imediat. Schitele din tabla sunt rapid de facut … si chiar mai rapid de schimbat. Daca nu va place ce ati desenat, stergeti-l. Daca va blocati, adaugati o sageata, linie sau forma. Daca nu sunteti sigur cu privire la o idee, faceti un pas inapoi. Adesea, este nevoie de un moment de reflectie.

Economic si ecologic

In loc sa irosim teancuri de hartie, lucrul la o tabla magnetica este economic. Grija pentru mediul inconjurator este o alegere inteligenta si astfel  trimiteti si un mesaj pozitiv echipei, clientilor sau publicului.

Transpunere rapida

Multi designeri de produse, designeri de aplicatii si dezvoltatori sunt de acord: a lucra la o tabla magnetica este un mod foarte inteligent si rapid de a construi un prototip. In loc sa te afunzi in detalii poti transpune ideile bazate pe imagine in realitate. In plus, gandirea vizuala este rapida. Multi designeri si oameni creativi se gandesc in imagini. Daca esti un ganditor vizual, lucrul cu un marker in mana deblocheaza gandirea creativa rapida.

Retineti acest lucru pentru orice tip de comunicare, prototip sau dezvoltare de produse. Ramai la tabla magnetica pana cand toata lumea este de acord ca este gata produsul, apoi mergi mai departe. Acest lucru va va salva de batai de cap, stres pe termen lung dar si economisi timp si multi bani.

Cele mai citite articole