Stiri

De unde se pot cumpăra anvelope Tracmax ieftine?

Tipurile de anvelope Tracmax încep să fie la modă și printre români. Mulți le cumpără online de pe site-ul sibian e-pneu.ro, de unde o poți face și tu. 

Informații despre brandul Tracmax 

Marca de anvelope Tracmax este considerată ca fiind una dintre acele branduri de pneuri chinezești ce oferă produse de o calitate excelentă.

Fondată în 1986, compania Tracmax a importat un sistem de fabricație de ultimă generație bazat pe metode adaptate piețelor franceze, americane și germane.

Această companie are un personal de peste 4000 de angajați. Acest lucru se reflectă în capacitatea sa de a produce până la un total de 24 de milioane de anvelope PCR și 4 milioane de anvelope TBR pe an.

Pe de altă parte, investițiile Tracmax ajung la 400 de milioane de dolari. Datorită acestui fapt, ei pot implementa utilizarea materialelor de primă clasă, toate din Germania, Olanda, Japonia și China însăși.

Nu este de mirare așadar, că aceste anvelope au trecut certificarea ISO9001, DOT, ECE, CEE, SASOBGCC, INMETRO.  În China, acum acest brand este considerat lider de piață.

Anvelopele Tracmax sunt vândute acum cu mult succes în America, Europa, Orientul Mijlociu, Asia de Sud și Africa. Tracmax este renumită prin faptul că produce anvelope foarte rezistente la șocuri și asigură o deplasare lină și sigură pe drumurile publice a diverselor tipuri de autovehicule.

Gamele de anvelope pe care le puteți găsi de la acest brand sunt variate. Printre acestea se numără PCR, LTR, A / T, H / T, VAN și TBR.

Fabrica de anvelope este situată în zona industrială a orașului Shandong GuangRao din China.

Anvelopele Tracmax sunt distribuite pe scară extinsă pe întregul continent european, deoarece au toate cerințele necesare pentru a fi utilizate în condițiile de climă de pe bătrânul nostru continent.

Extinderea exportului Tracmax a început în 2000, iar până în 2002, volumul producției sale de cauciucuri ajunsese deja la 1,2 milioane de anvelope pe an.

Nu este de mirare acest fapt, deoarece, sunt anvelope ieftine, cauciucuri auto buget cu performanțe neașteptat de bune.

Deja foarte mulți șoferi cunosc faptul că Tracmax este producător de anvelope economice pentru autoturisme, SUV-uri și camioane ușoare.

În calitate de client poți găsi toate dimensiunile disponibile de anvelope de vară și de iarnă în gamele de produse Tracmax.

Compania investește puternic în sistemele de producție și formarea angajaților, ceea ce poate fi văzut în oferta de produse în continuă expansiune. Brandul Tracmax a câștigat o popularitate considerabilă în rândul proprietarilor de mașini din întreaga lume și o face și în continuare tot mai puternic.

Mai mult decât atât, compania Tracmax este cunoscut pentru grija pentru mediu și utilizarea tehnologiilor de producție eco friendly.

Caracteristicile anvelopelor TRACMAX 

Tracmax este specializată în proiectarea și furnizarea tuturor tipurilor de anvelope radiale pentru vehicule de pasageri, camioane, camionete, autobuze etc.

Producția de anvelope a companiei asiatice se concentrează pe fabricarea unor produse cu un consum redus de carbon. Prin urmare, designul anvelopelor sale este unul dintre cele mai atractive de pe piață și are o rezistență mare la rulare, astfel încât să fie în măsură a permite economisirea de combustibil.

Aceste pneuri se comportă foarte bine în viraje și se adaptează la toate condițiile meteorologice dure. 

De unde poți cumpăra cauciucuri Tracmax la un preț bun? 

Anvelopele Tracmax mai au și avantajul (foarte drag șoferilor români) că sunt ieftine. De la e-pneu.ro le poți comanda acum la un preț excelent, nu uita asta!

Poți comunica cu specialiștii site-ului sibian ce comercializează cauciucuri auto prin intermediul formularului aflat pe pagina de contact, apelându-i telefonic la numărul 0377.101.406 ori prin email pe adresa office@e-pneu.ro.

Și, dacă vrei ca experiența ta în materie de pneuri să fie și mai personalizată, vizitează-i în Sibiu, pe str. Malului nr. 8.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *