Diverse

7 aplicații care merită încercate în 2020

Folosim zi de zi o mulțime de aplicații care ne fac viața mai ușoară și ne ajută să fim mai organizați, să ne distrăm sau să arătăm mai bine. Noi am ales 7 recomdandari pe care le avem și vi le vom prezenta în acest articol.

Recomandările noastre sunt următoarele:

1. Signal Private Messenger – Cu toții ne dorim ca datele noastre să fie în siguranță tot timpul și ca discuțiile pe care le purtăm prin aplicațiile de mesagerie să fie în siguranță. Signal Private Messenger tocmai acest lucru face, oferă garanții că orice discuție avută prin intermediul acestei aplicații poate fi văzută doar de persoanele implicate. De asemenea, în aceasta aplicație pot fi efectuate și apeluri, dar și formate grupuri cu mai multe persoane. Aplicația poate fi customizată și are mai multe theme.

2. Evernote – Această aplicație este pentru oamenii care au o viață aglomerată, plină de întâlniri. Prin intermediul ei vei putea să-ți lași memento-uri de mai multe tipuri: reminder, audio, scris de mână, inregistrare video sau text. De asemenea, îți vei putea face listă cu lucruri pe care le ai de făcut la un moment dat și vei primi notificări. Aplicația este foarte ușor de utlizat și se bucură de multe aprecieri în rândul celor care au instalat-o.

Cele mai citite articole

3. Unibet – Pentru cei cărora le place să se distreze, Unibet le pune la dispoziție trei aplicații menite să-i ajute să facă acest lucru, atât pe Android cât și pe iOS. Spre exemplu, dacă iți plac evenimentele sportive, în aplicația Unibet Sports Betting vei găsi pariuri pe o mulțime de competiții, stream la peste 10.000 de evenimente sportive în fiecare an, pariuri live și poți primi notificări. În schimb, în aplicația Unibet Casino, vei găsi peste 150 de sloturi, dar vei putea să te joci și la ruletă live. Iar dacă ești fanul pokerului, în aplicația Unibet Poker vei avea acces la mese Cash și turnee Sit&Go și MTT, îți vei putea alege unul dintre cele peste 100 de avatere disponibile și îți vei putea schimba identitatea de până la 3 ori zilnic.

4. Adobe Lightroom – Dacă iți place să faci poze, Adobe Lightroom este una dintre aplicațiile pe care merită să le încerci. Poți edita pozele într-un mod profesionist, poți adăuga filtre preinstalate sau le poți crea chiar tu. De asemenea, poți prelua setările unei fotografii pentru a le folosi la o alta fotografie. Adobe Lightroom este gratis cu opțiuni limitate, dar pentru planul profesionist trebuie să plătiți 10 dolari pe lună.

5. Feedly – În cazul în care iți dorești să fii la curent cu cele mai noi știri din străinătate, Feedly este o aplicație pe care trebuie să o ai pe telefonul tău. Iți poți alege domeniile care te interesează, fie că vorbim despre politic, monden sau life style, sau publicațiile dorite. De asemenea, poți căuta știri pe anumite subiecte sau despre anumite personalități. Feedly iți prezintă totul într-o aplicație minimalista, care se bucură de un succes foarte mare.

6. Pocket – Este o aplicație foarte utilă în cazul în care găsești pe diverse site-uri știri sau imagini de care nu ai timp în acel moment, dar pe care dorești să le aprofundezi mai târziu. Este, așa cum îi spune și numele, un „buzunar” în care poți salva lucruri și apoi te poți întoarce pentru a le verifica. În funcție de lucrurile pe care le salvezi, le poți organiza într-un mod care să te ajute să le găsești cât mai ușor ulterior.

7. Pinterest – Este o rețea socială foarte interesantă, din care vei putea obține o mulțime de idei care să te ajute să-ți îmbunătățești viața. În plus, este și foarte ușor de folosit și este o sursă de inspirație pentru milioane de oameni.

Cele mai citite articole