Tehnologie

Pastreaza-ti casa in siguranta si atunci cand esti plecat: 3 idei inedite pentru camere spion in 2022

De la un an la altul, tehnologia continua sa se dezvolte intr-un ritm tot mai accelerat, multe inovatii ajungand sa capete un aspect ce se intalneste, mai degraba, in industria filmelor decat in realitate. Un exemplu concret, in acest caz, este dat de cunoscutele camere spion, echipamente bazate pe tehnologie de ultima generatie, ele putand fi utilizate in numeroase situatii care necesita protectie sau urmarire de la distanta. Datorita eficientei de care dau dovada, foarte multi oameni au ajuns sa apeleze la asemenea dispozitive pentru a putea monitoriza, in permanenta, spatiul de locuit.

Trei idei inedite pentru plasarea unor camere spion

Majoritatea oamenilor doresc sa-si pastreze domiciliul in conditii cat mai sigure atunci cand trebuie sa plece in calatorii de durata, fapt care-i impinge sa apeleze la diferite sisteme de aparare, precum alarmele sau camerele de tip spion. Pentru cel de-al doilea caz, in articolul de fata au fost selectionate 3 idei inedite de astfel de camere, care vor putea sa se muleze pe orice ambient si, implicit, vor fi capabile sa nu atraga atentia unui potential intrus.

Ceasul de camera

Majoritatea caselor vor avea in dotare cel putin 3-4 ceasuri imprastiate prin toate camerele locuintei, ceea ce reprezinta o prima varianta optima in care sa fie ascuns un echipament de urmarire. Se recomanda ca ceasurile sa fie plasate in unghiuri care sa poata permite o imagine aproximativa a intregii incaperi.

Odorizantul de camera

Cele mai citite articole

Foarte multi oameni tind sa apeleze la odorizante de camera atunci cand doresc sa respire un aer cat mai placut, dar n-au timp sa aeriseasca de prea multe ori pe zi. Prin urmare, nimeni nu va suspecta ca intr-un astfel de dispozitiv se poate ascunde o aparatura de filmat.

Stick memorie USB

Pentru foarte multi oameni de afaceri, laptopul personal poate contine informatii si date cruciale despre firma (precum planuri, parteneri de afaceri, investitii pe viitor etc.), ceea ce-i impinge pe posesori sa ia masuri suplimentare de protectie in ceea ce priveste securitatea. O camera ascunsa intr-un stick de memorie va reprezenta o buna modalitate de identificare in cazul in care intrusul doreste sa acceseze sau sa fure laptopul respectiv.

In concluzie, obiectele mentionate reprezinta trei variante optime in care poate fi ascunsa o camera de tip spion.

Cele mai citite articole