Stiri

Care tip de paravan pentru cada este potrivit nevoilor tale? Iata ce spun meseriasii!

Baia joaca un rol important in cadrul oricarei locuinte, aici urmand sa se desfasoare o mare parte a activitatilor din viata de zi cu zi, ceea ce duce la necesitatea omului de a o dota cu cat mai multe facilitati practice si benefice. Urmarindu-se produsele inovative care ajung sa apara pe piata de la an la an, nu este de mirare ca majoritatea persoanelor ajung sa apeleze la modificari sau renovari ocazionale.

La momentul actual, din cauza ca o cabina de dus calitativa a ajuns sa se regaseasca, de regula, la un pret destul de piperat, oamenii au cautat alternative care sa se situeze in paremetrii bugetului de care dispun, o varianta eficienta constand in achizitionarea unui paravan pentru cada. Acesta sunt recunoscute pentru protectia pe care o ofera impotriva stropirii cu apa, ele putand sa garanteze desfasurarea unor dusuri in conditii cat mai optime.

Cate tipuri de paravan pentru cada exista si cand se recomanda fiecare?

Cele mai citite articole

Pentru a facilita achizitionarea unui produs cat mai potrivit, clientul va trebui sa stie care tip de paravan este mai potrivit pentru nevoile si posibilitatile sale:

  • paravan dintr-un singur panou. In aceasta categorie se incadreaza cele mai multe produse de pe piata, un astfel de paravan fiind mult mai usor de intretinut. Paravanul dintr-un singur panou se recomanda bailor care au un spatiu mediu spre mare.
  • paravan cu dublu panou. Acest produs prezinta balamale in centru sau pe margini, ceea ce permite mai multe moduri de deschidere, el fiind recomandat pentru baile mici, care nu au suficient spatiu.
  • paravan pentru cada pliant. Acest tip de paravan economiseste cel mai mult spatiu, fiind format din mai multe panouri care se pliaza concentric pentru a se inchide.
  • paravan cu usa glisanta. Produsul este format din doua panouri care se bazeaza pe un sistem de deschidere glisant, paravanul de acest tip fiind recomandat pentru baile mici, in care nu exista spatiu pentru a fi instalate balamale.

In concluzie, pe piata pot fi intalnite 4 tipuri de paravane pentru cada, fiecare tip de baie, indiferent de marime, putand sa beneficeze de un produs de acest fel.

Cele mai citite articole