Monden

Procurorii americani investighează Uber într-un caz legat de procesul cu Google

Mai exact, procurorii au trimis două scrisori către judecătorul William Alsup, care trebuie să împartă dreptatea în cazul Google vs Uber. În scrisori, aceștia recunosc existența investigației și afirmă că l-au interogat pe Marc Jacobs, un fost angajat al Uber.

Serviciul secret al Uber, centrul investigației Acesta este cel care a afirmat în cadrul procesului că Uber deține un serviciu secret care era însărcinat cu furtul de tehnologie și cod-sursă și care utiliza dispozitive cu aplicații criptate, astfel încât informațiile incriminatoare să nu se găsească în serverele Uber. Jacobs a scris la rândul său o scrisoare în luna mai către departamentul juridic al Uber în care detalia aceste practici, pe care le considera ilegale.

Uber a căzut la înțelegere cu acesta, iar compania i-a plătit 4,5 milioane de dolari. Procurorii susțin într-una dintre scrisori că Jacobs le-a detaliat mai exact practicile și că depoziția sa este consistentă cu scrisoarea trimisă către avocatul Uber. În cealaltă dintre scrisori procurorii cer judecătorului să nu facă publice informațiile pentru a proteja investigația și pentru prezumția de nevinovăție. Însă judecătorul a desecretizat cele două misive.


Sursa Libertatea.ro

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *