Stiri

Rolul retelelor sociale in gasirea unui partener

In ultimii ani, multe aspecte ale vietii noastre de zi cu zi au fost afectate de cresterea utilizarii retelelor sociale. In zilele noastre, folosim internetul si retelele in principal pentru a interactiona cu alte persoane; pastrand legatura cu prietenii si familia, cu colegii de munca si chiar sa flirteze.

Multe dintre actiunile pe care le desfasuram zilnic sunt legate de retele si de aceea nu ne putem detasa de mobil o secunda. Socializarea, divertismentul si chiar munca noastra trec prin asta, schimband modul in care facem lucrurile in fiecare zi. Nu este ciudat atunci ca ne bazam si pe retele pentru a cunoaste oameni si a flirta, deoarece are multe beneficii si te poate ajuta sa cunosti persoane interesante cu care poate nu te-ai intalnit niciodata.

Gaseste dragostea cu o aplicatie

Gasirea dragostei prin intermediul aplicatiilor de  intalniri este deja foarte comuna. De fapt, 12% dintre cuplurile care s-au casatorit in 2019 s-au cunoscut printr-o aplicatie de intalniri. Si pandemia a crescut aceste date atat in ​​2020, cat si in 2021. Asteptarile utilizatorilor acestor aplicatii sunt foarte variate. De la cei care cauta o aventura de o noapte pana la cei care cauta direct casatorie.

Daca esti in cautarea unei relatii stabile si de durata, o aplicatie de matrimoniale te poate ajuta, dar trebuie sa cunosti atat avantajele:

– Este extrem de usor sa descarcati o aplicatie si sa incepeti sa descoperiti oameni  de oriunde. Nu trebuie sa pleci de acasa, dar poti folosi aplicatia si in timp ce esti in metrou sau plimbati cainele. Mai multe info aici.

– Exista multe oportunitati pe Internet;  Daca nu-ti place suficient de mult o persoana, poti gasi alta. Aceste tipuri de aplicatii va ofera milioane de oameni cu care puteti intra in contact.

– Utilizarea acestor  aplicatii  este de obicei mult mai usor sa cunoasteti intentiile celeilalte persoane . Asta pentru ca, in general, exista filtre de cautare care iti vor arata doar cei care te pot interesa cu adevarat sa ai o relatie serioasa.

Nu se schimba doar modul de a intalni oamenii

Prin numeroasele aplicatii si portaluri disponibile pentru a intalni oameni, putem socializa din confortul casei noastre si putem intalni un numar mare de persoane. In acest fel, poti sa cunosti pe cineva care iti place si sa avansezi relatia mai rapid datorita conectivitatii si informatiilor constante pe care le avem la dispozitie prin intermediul unei astfel de retele.

In prezent, nu doar ca ne cunoastem virtual, dar inainte de o prima intalnire probabil ca facem o cautare exhaustiva a gusturilor, intereselor, idealurilor si prieteniilor persoanei, incercand sa-l cunoastem putin mai mult prin profilele de pe retele. Dupa mai multe mesaje si interactionand putin, va fi timpul pentru intalnirea fata in fata, la care ambii vor participa cu mai multa siguranta si alte asteptari.

Mai tarziu, relatia va evolua prin mesaje, like-uri si partajare de fotografii prin intermediul unor retele de socializare, astfel incat retelele nu afecteaza doar modul in care intalnim oamenii, ci si dezvoltarea relatiei pe termen lung.

Pe de alta parte, interactiunea si expunerea comuna in retele denota seriozitatea relatiei si face cunoscuta oficial legatura. Acesta este momentul in care retelele implica si alte persoane in relatie si creeaza modul in care este perceput cuplul.

Asa cum retelele influenteaza multe aspecte ale vietii noastre, ele au creat si noi moduri de intalnire si interactiune cu oameni necunoscuti, dezvoltand relatia in paralel in lumea virtuala si reala.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *