Diverse

Sfaturi de urmat înainte de a împrumuta bani online

Ți se întâmplă să ai nevoie de bani împrumut și singura soluție este creditul pe net? Aplică sfaturile următoare pentru a împrumuta în siguranță și în mod avantajos:

• Compară cât mai multe opțiuni de creditare – nu te avânta la prima ofertă care ți se pare că este avantajoasă. Nu te speria de numărul mare de oferte de împrumuturi rapide. Caută site-urile gratuite de comparații online și alege oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere a condițiilor de împrumut.

• Caută un împrumut fără dobândă – de ce să plătești bani în plus dacă poți obține un credit fără dobândă? Există o varietate de opțiuni în acest sens, mai ales atunci când te afli la prima solicitare de împrumut. Profită, pentru că primești bani în cele mai bune condiții!

• Folosește calculatorul de credite – în acest mod vei putea alterna suma pe care o vei împrumuta cu termenul de rambursare până când vei descoperi cea mai bună opțiune de împrumut.

Cele mai citite articole

• Verifică care este valoarea ratei raportată la numărul de zile, nu la valoarea DAE – de curând au fost eliminate o mulțime de comisioane și taxe care creșteau valoarea dobânzii anuale efective. Așa că, sortează ofertele în funcție de valoarea ratei pe care o ai de plată în funcție de numărul de zile pe care te împrumuți.

• Nu te împrumuta la nicio instituție care dă credite dacă nu ai un venit stabil – termenii de plată în cazul neachitării la timp ori în cazul prelungirii înțelegerii contractuale îți pot tripla suma de împrumut. Împrumută-te doar dacă știi că poți returna banii în termenul stabilit și fără nicio altă întârziere.

Nu uita că banii împrumutați de tine trebuie returnați înainte de acoperirea oricăror alte cheltuieli. Pentru că generează alte dobânzi cu fiecare zi ce trece. Împrumută-te de bani doar după ce ai analizat totul în mod amănunțit!

Sursă: online-imprumuturi.ro

Cele mai citite articole