Diverse

Poti folosi un dispozitiv de ascultare GSM de la distanta?

Ai probleme cu soțul tău? Vrei să îți dai seama ce se întâmplă exact în timp ce ești plecat? Folosiți un dispozitiv de ascultare de la distanță. Să fii deranjat cu angajații care amână? Mergeți pentru un dispozitiv de ascultare. Echipamentul de ascultare de la distanță este o invenție tehnologică uimitoare, deși nu este nou și a fost de ceva vreme. Agențiile spion le foloseau în mod eficient în timpul războiului rece și sunt încă la modă aceste microfoane spion gsm

De ce este eficient?

Folosind acest tip de dispozitiv, puteți continua să spionați pe oricine, oriunde! Este instrumentul ideal de spion ascuns pentru acest scop. Pentru a începe, trebuie să achiziționați un produs de ascultare de la distanță. În continuare, trebuie să cumpărați o nouă cartelă SIM și să o puneți în interiorul dispozitivului. Cu ajutorul tehnologiei GSM / SIM, puteți asculta pe oricine fără nici o bănuială. Trebuie doar să formați numărul și dispozitivul va răspunde automat. Fără difuzor și fără sonerie! Adevarata frumusete a unui astfel de dispozitiv este ca nu exista un sunet sonor atunci cand apeleaza. Prin urmare, nu exista nicio sansa de a fi prins.

În general, dispozitivele de ascultare sunt utilizate în scopul supravegherii audio prin comunicare unidirecțională. Acest tip de dispozitiv de ascultare ar putea fi un emițător vocal sau un transmițător activat vocal, care începe înregistrarea imediat după detectarea vocii umane.

Cum functioneazã?

Când un dispozitiv auditiv la distanță este activat, acesta se conectează la un aparat de înregistrare de supraveghere sau un telefon spion. Cu ajutorul microfonului de supraveghere, acesta stochează sau transmite conversația la telefon. Puteți auzi ținta fără a fi acolo.

Deoarece este atât de ușor să combinați dispozitivul cu împrejurimile sale, nu există nici o posibilitate de a fi observat. Are formă ca un mic hub USB. Trebuie să o încărcați conectând-o la un port USB al computerului. Îl poți plasa oriunde îți dorești, cum ar fi în bucătărie, living și chiar în mașina ta. Mai mult, acest tip de dispozitiv are până la zece zile de standby. Poate inregistra audio până la patru ore, apoi trebuie să fie incarcata bateria din nou.

Dispozitivul de ascultare de la distanță acționează ca un telefon mobil; puteți auzi clar conversația în timp ce vă aflați la mii de kilometri distanță de țintă. Fiecare unitate este capabilă să scoată sunetul până la treizeci de metri distanță!

Acest tip de dispozitiv de ascultare funcționează numai pentru GSM. Nu se aplică rețelei 3G sau CDMA. Există o mică variație a benzilor în funcție de modele. Dar, majoritatea vor funcționa pe benzile următoare: 1900MHz, 1800 MHz, 900 MHz și 800MHz. Mai mult, aceste dispozitive sunt potrivite cu majoritatea cartelelor SIM GSM.

Acum, vom afla despre câteva tipuri de dispozitive de ascultare pentru o mai bună înțelegere. Începem:

Transmițător activat prin voce – Este un fel de emițător de cameră ascuns, care funcționează numai atunci când aude o voce umană în zona vizată. În acest tip de utilizare a bateriei dispozitivului este relativ scăzută în modul de așteptare.

Transmițător vocal – Este un transmițător activat vocal, care transmite și stochează conversații pe distanțe relativ lungi.

Dispozitiv de ascultare controlat de la distanță – Este un alt tip de emițător vocal care este utilizat pentru supraveghere audio la distanță lungă și declanșat de o telecomandă. Acesta este adesea numit emițător Sleeper, deoarece timpul de așteptare este de până la patru ani!

Există o mulțime de modele disponibile pe piață. Trebuie doar să vizitati site-ul pentru a obține produsul dorit de audiere îndepărtată a spionului. Dacă sunteți în căutarea unui alt tip de dispozitiv de ascultare, verificați unele dintre cele mai populare produse. Puteți găsi orice, de la amplificatoare de sunet îndepărtate, bug-uri minuscule ale telefonului, înregistrări digitale până la dispozitive ascultătoare de spion ascunse.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *