Lifestyle

Tips&Tricks: Sfaturi pentru ca epilarea definitivă să aibă rezultate cât mai bune | Artist-touch.ro

Epilarea definitivă poate are în cele mai multe situații rezultate foarte bune, însă acestea sunt rezultatul unui cumul de factori. Spre exemplu, rezultatul poate fi dictat de aparatura utilizată și de experiența specialistului de beauty. Totuși, un alt factor important pe care multe persoane îl uită, îl reprezinți chiar tu. Dacă respecți recomandările primite și dacă ai grijă așa cum trebuie de pielea ta, cu siguranță te vei bucura de un efect de lungă durată.

Fii responsabil și ai grijă ca investiția ta să fie una cât mai satisfăcătoare. Astfel, vei reuși să ajungi la acea piele catifelată – despre care credeai că există doar în reclame. Aparatura de ultimă generație și întreținerea ajută la obținerea rezultatului dorit. Iată câteva sfaturi de urmat dacă vrei ca epilare definitiva cu laser să fie cu adevărat eficientă.

  • Exfoliere

Celulele moarte pot să ducă la rezultate mai puțin vizibile ale epilării definitive. Așadar, în săptămâna de dinaintea ședințelor de epilare, ai grijă să îți exfoliezi pielea de câteva ori. Mai mult, exfolierea e necesară inclusiv în ziua precedentă prezentării la clinică. Această metodă te va ajuta semnificativ, așa că nu o ignora.

  • Hidratare

Cele mai citite articole

Hidratarea cu produse corespunzătoare este esențială pentru persoanele care urmează să să facă tratamente de epilare definitivă. O piele îngrijită și sănătoasă se recuperează mult mai rapid. Astfel, te vei bucura de confort sporit în timpul epilării definitive, dar și de rezultate mai bune.

  • Îndepărtarea
  • părului

Atunci când mergi la programare, trebuie să ai pielea curată. Pentru acest lucru, folosește un aparat de ras cu care să îndepărtezi părul din zonele în care urmează să beneficiezi de epilare definitiva Bucuresti. Modul de acționare al laserului presupune distrugerea firului de păr din rădăcină, așa că rade părul înainte de a te prezenta la clinică.

  • Bronz

Bronzul este complet interzis chiar înainte de epilarea definitivă, dar și câteva zile după. Pentru a ști exact cum să îți protejezi pielea, dar și cum să maximizezi rezultatele, discută cu specialistul în legătură cu subiecte precum expunerea la soare. Acesta îți va explica de ce nu este bine ca pielea să fie bronzată, dar și ce poți face pentru a evita razele UV.

Încă mai ai îndoieli cu privire la eficiența epilării definitive? La Artist Touch București vei descoperi acele răspunsuri de care ai nevoie. Pune în balanță timpul pe care îl consumi pentru epilarea prin metodele tradiționale și cel alocat ședințelor de epilare definitivă și ia o decizie convenabilă pentru tine. În această clinică o să te bucuri de prețuri corecte, dar și de o calitate ridicată a serviciilor.

Cele mai citite articole