Stiri

Alege echipamente HoReCa inteligent, de la un distribuitor autohton de top!

Alegerea echipamentelor pentru afaceri este una dintre cele mai importante sarcini pentru orice antreprenor. Sfera alimentației publice și comerțului cu produse alimentare nu face excepție aici. Într-adevăr, fără echipamente frigorifice profesionale într-un magazin sau punct de catering, este imposibil să ne imaginăm vreo companie care produce sau vinde alimente.

Vestitul brand TC Romania Crown Cool face parte din Grupul Internaţional Thermotechnika Crown Cool, prezent în 6 țări din Europa Centrală, cu o experiență de peste 30 de ani.

Activitatea principală a companiei este furnizarea de echipamente profesionale pentru întreprinderile comerciale și de catering, dezvoltarea proiectelor de proiectare și furnizarea de servicii de instalare și întreținere a echipamentelor.

Printre cele mai populare echipamente HoReCa sunt cele frigorifice. Le găsești pe site-ul companiei: tcromania.com.

Echipamentele HoReCa alese corect, cheia unui profit mai mare! 

Indiferent că ești proprietarul unui magazin mic sau mare, cafenea, restaurant sau doar un local de tip fast-food, în mod cert nu te poți descurca fără să cumperi echipamente frigorifice. Oricare ar fi scopul afacerii tale, vei încerca mereu să atragi și mai ales să păstrezi clienții, să-i fidelizezi. Dacă alegi echipamentul potrivit, te vei asigura de atenția și respectul cumpărătorilor unității pe care o deții, notorietatea ta va crește.

Vei găsi aici, la TC Romania Crown Cool, o echipă unită de profesioniști care te va ajuta să rezolvi problemele de dotare a unei afaceri HoReCa în chip optim. Îți va oferi mai multe opțiuni pentru proiecte de design pentru magazinul, restaurantul tău. Vei putea să îți completezi dotările, să te bucuri de un transport rapid.

Cele mai citite articole

Vei găsi aici în mod sigur cel mai bun raport calitate-preț și cel mai scurt timp de livrare al echipamentelor comandate. 

Toate echipamentele furnizate de brandul amintit sunt prevăzute cu garanție și suport de service post garanție. Specialiștii centrului de service vor efectua intervenții profesionale de care vei fi 100% mulțumit.

În prezent, TC Romania Crown Cool oferă clienților săi o multitudine de articole de echipamente comerciale și tehnologice moderne din sfera HoReCa, din producție proprie sau importate.

Echipamentele frigorifice profesionale se remarcă prin fiabilitatea lor ridicată, garantând siguranța băuturilor, materiilor prime, semifabricatelor și produselor alimentare finite, ceea ce înseamnă stabilitatea și pragul de rentabilitate al oricărei afaceri HoReCa. 

Toate echipamentele profesionale comandate de pe site-ul tcromania.com se remarcă prin calitatea lor deosebită: au consum de energie redus, o putere crescută, un design îmbunătățit și noi caracteristici care ajută la economisirea materiilor prime și a produselor gastronomice fără pierderi.

De ce să devii client TC Romania Crown Cool?

În prezent, TC Romania Crown Cool oferă clienților  o multitudine de articole de echipamente comerciale și tehnologice moderne de producție importată și autohtonă. Într-o enumerare succintă, vei găsi aici:

  • echipamente frigorifice (vitrine frigorifice orizontale și verticale, dulapuri frigorifice, lăzi congelatoare, răcitoare pentru vinuri, mese de răcire, mese de pizza și saladete, mașini profesionale de gheață, camere frigorifice etc.);
  • echipamente de bucătărie profesionale (cuptoare cu convecție, tigăi, grătare, friteuze, mașini de tocat carne profesionale, feliatoare de carne, tăietoare de legume, curățătoare de cartofi etc.);
  • echipamente pentru pizzerii și unități fast-food (cuptoare de pizza electrice și pe gaz, linii de distribuție, aparate shaorma);
  • echipamente de prelucrare a cărnii (mașini de tocat carne, blaturi, mixere de carne, mașini de umplut de cârnați, cuțite electrice);
  • echipamente auxiliare pentru cofetărie;
  • echipamente pentru bar (mixere, blendere etc.);
  • echipamente de spălat (mașini de spălat vase, mașini de spălat pahare);
  • echipamente neutre auxiliare (mese de lucru din oțel inoxidabil, rafturi etc.);
  • echipamente sanitare (distribuitoare pentru dezinfectanți).

Intră pe tcromania.com și comandă-le de acolo!

Cele mai citite articole