Monden

Gasirea unui partener online: de ce ar trebui sa tii cont?

Retelele sociale si aplicatiile de intalniri sunt inca o modalitate de a ne extinde cercul social si chiar de a intalni pe cineva cu care sa incepem o relatie. Pentru ca totul sa mearga bine, este indicat sa tii cont de cateva puncte.

Retelele sociale si site-urile de dating online, au deschis o lume noua si ne-au transformat modul de a relationa. Acum avem posibilitatea de a contacta oameni de oriunde de pe planeta si de a intalni oameni cu profiluri foarte diferite cu un singur clic. Din acest motiv, gasirea unui partener online a devenit din ce in ce mai frecventa si prejudecatile cu privire la acesta dispar. Cu toate acestea, atunci cand va confruntati cu aceasta cautare, este important sa tineti cont de cateva indrumari.

Conform matrimoniale365.ro aproape 40% dintre cuplurile heterosexuale si 60% dintre cuplurile homosexuale se intalnesc prin internet. Nu numai ca avem o mare varietate de aplicatii de intalniri online, dar putem folosi si retele sociale precum Instagram sau Facebook pentru a cunoaste oameni noi.

Acum, faptul ca gama de posibilitati este atat de larga nu ofera doar avantaje. De asemenea, ne obliga sa fim mai atenti si mai selectivi si sa acordam mai multa atentie interactiunilor pentru a alege in mod corespunzator. Asadar, daca urmeaza sa te apuci de sarcina de a gasi un partener online, iti oferim cateva strategii utile.

Un pas anterior esential inainte de a gasi un partener online

Fie ca esti in cautarea unui partener in lumea virtuala sau in viata reala, este esential sa ai ca baza o buna stabilitate emotionala . Adica ti-ai facut timp sa vindeci ranile si duelurile anterioare, ca ai invatat sa te simti confortabil in singuratate, ca te cunosti si te accepti. Dupa ce ati finalizat acest proces, va va asigura ca nu cautati un partener din frica si lipsa, ci din dorinta reala de a va impartasi viata cu cineva.

Daca simti ca ai un partener este o necesitate, daca apelezi la companie pentru a-ti evita tristetea, angoasa sau nemultumirea, este probabil ca legatura pe care o stabilesti sa nu fie cea mai sanatoasa sau cea mai fericita. Asadar, intreaba-te daca motivele tale pentru a incepe cautarea sunt cele potrivite si, daca nu, incepe prin a lucra la tine.

Definiti ce doriti si ce puteti oferi

Cele mai citite articole

Dupa cum am mentionat, fiind confruntati cu atat de multe optiuni, este important sa avem clar ce cautam. Ce fel de relatie vrem sa stabilim? Ce calitati are persoana pe care am dori sa o intalnim?

Incearca sa fii destul de specific in privinta asta, nu te concentra doar pe aspectul fizic si evalueaza valorile, preocuparile si stilul de viata pe care le-ar avea partenerul tau ideal .

Acest lucru nu inseamna ca ar trebui sa cauti perfectiunea, sa fii extrem de exigent si sa renunti la oricine difera de standardele tale. Cu toate acestea, exista cateva linii de baza pentru fiecare dintre noi care trebuie indeplinite daca vrem sa ne simtim confortabil in relatie , iar acestea sunt cele care ar trebui sa ne ghideze in orice moment.

Pe de alta parte, fiti constienti de cum sunteti si ce sunteti dispus sa contribuiti intr-o relatie ; Care sunt punctele tale forte si punctele slabe? Acest lucru va va ajuta sa definiti gradul de afinitate cu oamenii pe care ii intalniti.

Interactiunea virtuala nu poate inlocui niciodata lumea reala

In cele din urma, retineti ca nu puteti fi sigur de succesul unei relatii pana nu va intalniti fata in fata . Este posibil ca chimia si complicitatea care aparent existau sa dispara la o prima intalnire fizica, sau ca o parte din ceea ce ti-a spus celalalt sa nu fie adevarata; prin urmare, procedati cu prudenta.

Gasiti un partener online, dar intotdeauna luati masuri de siguranta

Pe scurt, internetul este o resursa la dispozitia noastra care poate fi utila atunci cand vine vorba de intalnirea cu cineva ca tine. Din ce in ce mai multi oameni aleg aceasta alternativa si succesul este real in multe cazuri. Cu toate acestea, este indicat sa fiti prudent, sa evitati furnizarea de date personale in primele interactiuni si sa ramaneti in spatii aglomerate. Dincolo de aceasta, aceasta poate fi o modalitate buna de a intalni oameni noi.

Cele mai citite articole