Stiri

Ce face hoverboard-ul special?

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu denumirea, un hoverboard este un fel de skateboard dar care este configurat pe latime, are doua roti mari si este actionat de un motor electric. In ultima perioada, hoverboard-urile au cunoscut o popularitate crescanda, mai ales in randul tineroilor. Dar de ce? Sa aflam!

ESTE UN SKATEBOARD MOTORIZAT DISTRACTIV

Unii oameni apreciaza skateboard-ul. Intrucat skateboard-ul exista pe piata  de mult timp, este ceva ce oamenilor le place sa faca. Desi skateboard-ul traditional este manual si necesita mult mai mult efort si echilibru pentru a fi utilizat, este inca distractiv. Deci, atunci cand o persoana are ocazia sa se deplaseze rapid  pe strada (cu mainile libere), aceasta activitate tinde sa fie si mai interesanta pentru cei carora le place aceasta placa motorizata si rapida.

ESTE ECOLOGIC

Asa cum am spus mai sus,  hoverboard-ul este un skateboard lat, actionat de un motor electric. Ceea ce inseamna ca acesta nu emite CO2. Faptul ca acesta permite  deplasarea prin oras intr-un mod  lejer, fara a aduce problema  poluarii, face din hoverboard si trotineta electrica  luxurile urbane cele mai prietenoase cu mediul.

ESTE LA MODA

A mai fost spus si trebuie repetat: multi oameni pur si simplu iubesc moda si tendintele ei. Nu este ceva neaparat nou. Ar fi destul sa ne uitam la succesul explosiv al blugilor,  trening-ului sau chiar a tricoului ca sa vedem acest lucru. Un obiect comercial de mare succes va fi mereu cautat de multa lume fiindca este un obiect comercial de mare succes. Este mecanismul popularitatii, mecanism care se aplica si la hoverboard.


ESTE FUTURIST

O parte semnificativa a succesului hoverboard-ului se datoreaza aspectului sau. Desi seamana, prin concept, cu un skateboard, el aduce idei noi. El nu solicita mainile (asemeni scooterelor sau automobilelor), dar necesita mai putin efort si echilibru decat un skateboard

E O Micro-Masina

In timp ce unora le place pentru ca il percep pe acesta  ca ca pe un skateboard motorizat, altii prefera hoverboard-ul ca o alternativa excelenta pentru automobilele  mici sau medii. Prin urmare, pe baza tipului de activitate pe care o desfasoara si unde doresc sa mearga, pot folosi aceasta micro- masina pentru a ajunge la destinatie. Chiar daca acest” walkcar” nu este cu adevarat pentru plimbari pe distante lungi, poate fi folosit pentru acele locuri pe care oamenii doresc sa le mearga la mica distanta. Mai mult, nu ar trebui sa uitam faptul ca, atunci cand calatoresti cu un hoverboard, nu ai problema  cautarii unui loc de parcare,  problema lipsei de spatiu, si nici macar problema traficului sufocat de circulatie. Trebuie doar sa fiti atent(a) atunci sa nu incurcati alti pietoni,lucru care (sa fim realisti) este mult mai facil decat poblemele enumerate mai sus. 

CONCLUZIE

Acestea fiind spuse, hoverboard-ul este un mijloc de transport bun si accesibil. Puteti gasi foarte usor un hoverboard ieftin.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *