Lifestyle

Ce pantofi se poartă în 2021: tendințe în modă

După un an în interior, ideea de a avea o pereche de pantofi, în afara papucilor de casă, sună cu adevărat îmbietor. Acum că totul decurge bine, oamenii se pot întoarce la viața lor normală. Şi în această normalitate, tendințele în materie de încălțăminte pentru femei sunt la mare căutare.

Pe scurt, anul 2021 va aduce încălțăminte adaptată nevoilor tuturor. Aşadar, se vor vedea tot mai des pantofi sport, sandale cu platformă, pantofi office, cizme şi ghete comode – un stil casual foarte trendy în sezonul cald.

Mocasinii – prezenţi în lumina reflectoarelor

Acești pantofi moi, confortabili și multicolori au așteptat cu nerăbdare să vină vara. Pot fi aleşi pentru zilele mai active, dinamice și asociate cu multă mișcare. Dacă se preferă purtarea de rochii și fuste lejere sau a unei perechi de blugi cu imprimeu uniform, mocasinii vor încheia ţinuta într-un mod plăcut. 

Adidașii și sneakerșii – un must-have al sezonului 

Adidașii şi sneakerșii merită un articol mai detaliat, deoarece modelele și stilurile lor sunt atât de diverse încât nu se poate aduna totul într-un singur loc. Cu toate acestea, cuvintele cheie asociate cu acest tip de încălțăminte pentru femei sunt: ​​platforme mari, culori neon, elemente aurii și strălucitoare.

Persoanelor mai conservatoare nu trebuie să le fie ruşine să poarte astfel de modele, chiar și în combinație cu o ţinută mai strâmtă – acesta este noul trend și tuturor le place foarte mult confortul adidașilor. Un sfat de la specialiştii modei – atunci când se aleg adidași pentru sport, se va acorda atenție mai întâi confortului și funcționalității și abia apoi culorilor și modelului. Când se face sport, siguranța este cea mai importantă.

Pantofi cu toc în culori calde

Cele mai citite articole

Pantofii eleganți sunt şi ei prezenţi și nu intenționează să renunțe la primul loc când vine vorba de un stil impecabil. Ca o noutate anul acesta este modelul de pantofi de piele  cu toc înalt şi subţire în culorile – violet şi roz.

Deosebit de elegante sunt și modelele de pantofi aurii cu toc pentru femei.

Încălțăminte de tip office cu talpă joasă

Dacă tocurile înalte sunt prea incomode, tendințele modei sunt favorabile și oferă ca şi alternativă pantofii cu talpă joasă. Ca de obicei, aceştia sunt renumiţi pentru marea varietate de culori și elemente decorative, iar singura problemă este dorinţa de a achizitiona nu una, ci două perechi. Pot fi combinaţi cu pantaloni și rochii, sunt potriviţi pentru birou și sunt ușor de asortat la întâlnirile la cafea cu prietenii.

Sandalele cu barete, mai populare ca niciodată 

Acest model de sandale este modelul preferat de către toţi designerii. De asemenea, celebrele sandale gladiator şi cele cu platformă, se numără printre modelele care guvernează tendințele.

Sunt destul de comode și permit piciorului să respire, iar combinate cu o ținută potrivită vor da un aer chic întregului aspect.

În concluzie, există câte  un model de încălţăminte pentru fiecare preferință. Toate aceste variante de încălțăminte sunt un must-have pentru garderoba oricărei femei în această vară. 

Cele mai citite articole