Stiri

Dame de companie pentru prestanța ta de bărbat

Mulți au auzit despre dame de companie, care prestează servicii prestigioase și bine plătite pentru fete.  În jurul conceptului de „dame de companie” în societate apar opinii opuse. Divele tinere și zvelte sau femeile mature plinuțe sunt angajate într-un tip de activitate deosebit. De ce există un astfel de serviciu? 

Adesea, oamenii de afaceri, datorită tipului lor de activitate, sunt nevoiți să participe la diverse evenimente, precum întâlniri de afaceri, banchete, cină etc. Eticheta dictează prezența unui însoțitor la astfel de evenimente, dar oamenii de afaceri, oamenii ocupați, nu au toți soțiile cu ei și unii chiar nu au deloc, dar au nevoie de o parteneră obișnuită. 

Conform regulilor nerostite de decență, o persoană atractivă ar trebui să fie lângă un personaj influent la astfel de ieșiri. Oricât au criticat modul de a face bani, oamenii sunt departe de businessul cu modeling, iar fetele primesc o taxă pentru însoțirea bărbaților în excursii, la diferite întâlniri, negocieri, prezentări și banchete.

Ce servicii oferă o damă de companie bărbaților?

Pentru clienți, aceasta este o modalitate rapidă de a găsi o fată care se potrivește viziunii lor personale despre frumusețe. O damă de companie este necesară pentru a arăta succesul bărbaților în ochii partenerilor de afaceri sau concurenților. Din aceste motive, bărbații apelează la serviciile unei dame de companie pentru ajutor. Practic, ca bărbat, trebuie să dea bine, iar prezența unei doamne, uneori, joacă un rol important în acest sens.

Cele mai citite articole

Clientul este bogat, dispus să plătească pentru prezența unei ˝regine˝. Cu o divă strălucită, nu este păcat să apari la o petrecere sau la o prezentare de modă. Nu contează în ce scop un bărbat a decis să apară cu o persoană proeminentă, interesantă însoțitoare. Fata angajată, dacă este necesar, va portretiza o prietenă, o iubită sau chiar o nevastă. Lucrul în public este ca și actoria. Actrița îndeplinește un anumit rol, iar admiratorul talentului plătește pentru asta. Forma specifică a relației contractuale este benefică părților.

În ceea ce privește intimitatea, se poate spune fără echivoc că nicio agenție decentă nu va forța angajații să facă sex. Când intimitatea apare prin simpatie reciprocă între adulți, este treaba lor. Nimeni nu are dreptul să interzică unui cuplu să petreacă timp împreună. Este normal și complet firesc ca un bărbat să-i ofere partenerei sale articole de designer, bijuterii, bancnote străine cu câteva zerouri. Comportamentul unchilor cu pumnii strânși, care nu alocă fonduri pentru întreținerea favoritei lor, arată ciudat.

Pentru cine este potrivită o damă de companie?

Această meserie este practicată de fetele frumoase. Cu toate acestea, pe lângă frumusețe și aspectul frumos, este necesară o dezvoltare intelectuală adecvată. Dama de companie trebuie să poată menține o conversație pe diverse subiecte. 

În astfel de cazuri, angajații agenției de escortă vin în ajutor cu frumuseți inteligente și picioare lungi. Dacă ai nevoie de o prezență într-o călătorie, la negocieri, expoziții, banchete, apelează la dame de companie. 

Cele mai citite articole