Stiri

Lapte praf pentru bebelușul tău

Experții sunt de acord că laptele matern este cea mai sănătoasă opțiune pentru bebeluși. Cu toate acestea, dacă nu poți sau nu dorești să alăptezi, copilul tău va crește la fel de binevoitor și cu lapte praf. Dar de unde știi care este laptele potrivit pentru bebelușul tău? 

La temperatura optimă, gratuit şi cu compoziția nutritivă ideală pentru bebeluşul tău, este doar laptele matern. Știai că laptele tău matern se adaptează mereu nevoilor bebelușului tău? De exemplu, este mai fluid în zilele caniculare decât în ​​altele. Sună aproape perfect, dar nu orice mamă poate sau vrea să-și alăpteze copilul. În opinia noastră, acest lucru ar trebui respectat. 

Calitatea laptelui pentru bebeluși, produs industrial, este acum suficient de bun pentru a asigura o dezvoltare sănătoasă a bebelușului cu această alternative. Totuși, laptele pentru bebeluși nu este doar lapte pentru bebeluși. 

Există multe tipuri de lapte praf, care se află de fapt în spatele numelui, cum ar fi HIPP, HIPP Organic, HIPP Organic Combiotic și multe alte tipuri de lapte praf HIPP, Humana, Topfer, Aptamil și toate pot fi utilizate în funcție de vârsta copilului său de problemele de sănătate pe care le are. 

Lapte praf din ziua nașterii

Încă din ziua naşterii, laptele praf pentru bebeluşi este alternativa ideală pentru mamele care nu alăptează sau alăptează parțial. Este foarte asemănător cu laptele matern în compoziția să, conține doar zahăr (lactoză), dar nu și alți carbohidrați. 

Cele mai citite articole

Din acest motiv, consistența este similară cu cea a laptelui matern subțire. În plus, conținutul de proteine, grăsimi și minerale este, de asemenea, comparabil cu compoziția laptelui matern. Așa că îi poți oferi bebelușului tău lapte praf din prima zi – la fel ca laptele matern, atât de des cât îți cere bebelușul.  

De obicei, nu se produce supraalimentare. Potrivit Institutului de Cercetare pentru Nutriția Copilului poți da bebelușului tău lapte praf tot primul an de viață, deoarece laptele praf se adaptează nevoilor bebelușului.

1er baby milk – lapte praf iniţial

Laptele 1er este potrivit şi pentru bebeluşul tău din prima zi de viaţă şi înainte de începerea alimentaţiei complementare. Conține mult mai mulți carbohidrați decât alt tip de lapte. Carbohidrații provin în principal din amidon de porumb adăugat, care este un ingredient fără gluten. 

Datorită conţinutului mai mare de carbohidraţi, consistenta este puţin mai cremoasa şi bebeluşul tău se saturează mai repede. Acesta este un avantaj pentru bebelușii care mănâncă mai mult, deoarece vor simți sațietate mai mult timp și pot dormi mai bine noaptea. 

Deși laptele pentru bebeluși dintr-un biberon este mai sățios, are totuși aproximativ același număr de calorii ca și laptele matern. Nu trebuie să-ți faci griji că bebelușul tău va lua prea mult în greutate în această fază de dezvoltare. Totuși pentru a ști sigur ce tip de lapte să dai copilului tău, întreabă medicul pediatru. 

Cele mai citite articole