Diverse

De ce să apelezi la serviciile unei firme de curăţenie?

Fie că este vorba despre o casă, o vilă, un birou – întreținerea unei suprafețe mari poate fi o sursă de îngrijorare și asta din mai multe motive:

  • Curățarea constă mai ales în aspirarea prafului, curățarea podelei, covoarelor, spălarea geamurilor, îngrijirea toaletelor etc. Toate acestea sunt lucruri care necesită multă muncă și răbdare.
  • Din motive de sănătate, unii oameni nu se pot ocupa singuri de întreținerea casei lor.
  • Unii oameni nu au timp să o facă din cauza programului lor.
  • Oamenii care au suprafețe mari nu le pot curăţa singuri.

Astfel, în majoritatea cazurilor, curățarea și întreținerea necesită timp și efort; ceea ce poate fi uneori copleșitor. Acesta este motivul pentru care este necesar să se apeleze la o firma de curatenie

Un mediu de viaţă care este întotdeauna curat 

Trăirea într-un mediu sănătos și igienic este esențială pentru oameni. Atunci când spațiul de locuit este slab întreținut, poate fi cauza mai multor boli. Angajarea unei firme de curățenie va permite rezolvarea problemelor asociate întreținerii și curățării casei. Proprietarii vor fi protejaţi de praf și murdărie. Casa va fi întotdeauna curată, ferestrele vor fi strălucitoare. 

Și când vine vorba de curatenie birouri – gata cu problemele legate de curățare și întreținere! Acestea vor fi curate și vor oferi un loc minunat de lucru persoanelor la locul de muncă. De asemenea, angajarea unei firme de curățenie oferă o anumită garanție cu privire la calitatea muncii prestate.

De ce să angajezi o firmă de curăţenie în loc de angajaţi?

Cele mai citite articole

O  firmă de curățenie prezintă mai multe avantaje – unul dintre ele – clientul nu trebuie să suporte costurile sociale ridicate ale angajării unor angajați dedicați pentru sarcina de curățenie. Este într-adevăr necesar nu numai să se reglementeze salariul agentului de curățenie, ci și costurile ridicate ale angajatorului, precum și costurile auxiliare: concediu plătit, beneficii sociale rezultate din convenția colectivă, stabilirea unui salariu, formare continuă etc. 

Contractul unei companii de curățenie, spre deosebire de cel al unui angajat, este, de asemenea, relativ flexibil. În cazul unor dificultăți economice, o companie dorește în mod natural să-și reducă costurile. Acesta este motivul pentru care va încerca să reducă costurile de curățare, trecând de la o intervenție zilnică la o intervenție săptămânală, de exemplu. O astfel de flexibilitate nu este posibilă dacă compania folosește un angajat cu un contract permanent.

Companiile de curățenie utilizează în general dispozitive de curățare profesionale pentru a-și îndeplini sarcinile atribuite. Acestea le permit să combine viteza și fiabilitatea în muncă. În funcție de spații și de lucrările care trebuie efectuate, li se solicită, de asemenea, să utilizeze diverse tehnici de curățare care garantează curățenia perfectă a spațiilor. Astfel, companiile de curățenie dispun de toate mijloacele necesare pentru întreținerea regulată a locurilor încredințate acestora. Prin urmare, vor putea să se ocupe în mod eficient de sarcinile primite.

Curățarea și întreținerea unui spațiu necesită mult timp și efort, mai ales dacă spațiul este suficient de mare. În acest caz, este de preferat să se contacteze o firmă de curățenie care, cu ajutorul personalului său calificat, a echipamentelor eficiente și a tehnicilor de curățare, să poată avea grijă în mod regulat de spațiile care îi sunt încredințate.

Cele mai citite articole