Stiri

Trendul costumelor de baie pentru vara anului 2021

Designerii au decis să prezinte costumele de baie la modă pentru vara 2021 la Beach Fashion Week, desfășurată în mod tradițional la Miami. Aceştia au adus o serie de tendințe în materie de costume de baie și tot ce ține de ținutele de plajă. 

Care sunt noile tendințe de costume de baie pentru 2021?

Costum de baie animal print

Leopardul, zebra, tigrul și chiar şarpele se numără printre imprimeurile inspirate din lumea animalelor. Acest lucru nu surprinde pe nimeni, deoarece popularitatea întregii grădini zoologice crește de la sezon la sezon. Prin urmare, dacă există deja în garderobă haine, pantofi și o geantă cu animal print, este timpul achiziţionării şi unui costum de baie cu imprimeu de leopard sau piton.

Costume de baie cu ornamente

Franjurii, fundele și volanele pot fi văzute acum nu numai pe rochii, bluze și fuste. Această tendință este întâlnită şi la moda de plajă, iar aceste ornamente decorează diferite părți ale costumului de baie. Arată drăguț, romantic și cochet, subliniind pieptul, talia sau umerii, în funcție de trăsăturile siluetei.

Costum de baie întreg, asimetric şi decupat

Un model de costum decupat va permite pielii să respire şi-i va oferi ţinutei un aer sexy, mai ales dacă tăietura este în talie. Apoi va crea iluzia unui costum de baie din două piese. Decupajele originale asimetrice subliniază frumos silueta și conferă corpului un aspect impresionant.

Costume de baie din două piese cu inele

Cele mai citite articole

Sunt cele mai la modă costume de baie pentru femei din această vară. Designerii combină detalii din partea de sus cu inele, decorează cu ele bikini și curele. Pot fi întâlnite şi la îmbinarea celor două piese ale costumului de baie. Inelele pot fi din metal sau plastic, laconice sau strălucitoare, ca în numeroase colecții de top.

Costum de baie pe un singur umăr

Costumele de baie asimetrice sunt încă la modă. Designerii le oferă ca modele din două piese, în care partea de sus este pe un singur umăr. De asemenea, pot fi şi variante întregi, modelatoare cu tăieturi frumoase şi talie înaltă.

Costume de baie cu imprimeuri

Pe lângă imprimeul animal print menționat mai sus, exista şi linii populare, motive colorate și tropicale, desene grunge. Culorile actuale la costumele de baie sunt pastelate și variate. Conțin tonuri acromatice, nuanțe blânde, culori vii, metalice. 

Anul acesta în trend sunt culorile galben și portocaliu întâlnite destul de des în garderoba unei femei. Paleta veselă este observată și în noile modele de costume de baie. Costumul de baie negru este, de asemenea, un ,,must have” precum şi cele în nuanțele pământului, cum ar fi cupru, maro și cafeniu. 

Noile tendințe sunt variate

Acestea oferă modele pentru fiecare gust, pentru toate preferințele. De la mini bikini seducători cu inele accesorizati, până la costume de baie elegante dintr-o singură piesă, într-un ton minimalist. Se propune completarea imaginii de plajă cu o rochie din dantelă sau bumbac, cu un pareo sau sarong care să se potrivească cu costumul de baie ales. Și în plus – o pălărie textilă panama sau din paie.

Cele mai citite articole