Afaceri

Dulapuri de perete din oțel inoxidabil pentru bucătării profesionale

Tu nu ți-ai dori un dulap suspendat inox CLR.145.WCR318 în firma ta? Îl poți comanda chiar acum la preț bun de pe tcromania.com! Dă clic și află mai multe despre ele!

De ce dulapuri metalice din inox?

Dulapurile de perete din oțel inoxidabil au un loc de cinste în orice bucătărie profesională datorită caracteristicilor tehnice și operaționale ridicate. 

În orice bucătărie profesională există un număr mare de vase, aparate culinare, tot felul de produse vrac și condimente care nu trebuie păstrate în condiții speciale, ca de exemplu într-un frigider. 

Dulapurile de perete din oțel inoxidabil cu uși țin în siguranță articolele prezente în locul de preparat mâncarea de agresiunea factorilor negativi din mediu. 

Într-un asemenea spațiu de lucru există temperaturi foarte mari, umiditatea ridicată, murdăria și grăsimea rezultată din gătit. Echipamentele de depozitare HoReCa neutre, precum dulapurile din inox, ​​pot fi curățate foarte simplu prin folosirea detergenților speciali, lucru ce nu se poate spune de cele similare fabricate din lemn.

3 motive pentru popularitatea dulapurilor de perete în bucătăria profesională: 

• vei putea să economisești spațiu, deoarece dulapurile pot fi amplasate deasupra meselor de lucru, deasupra echipamentelor frigorifice sau a altor obiecte; 

• majoritatea dulapurilor sunt amplasate la un astfel de nivel încât conținutul să fie în fața ochilor persoanelor de înălțime medie, așa încât să fie cât mai convenabil pentru angajați să ia obiecte de pe rafturi sau din sertare, după caz; 

• dulapurile din inox neutre pentru bucătăriile profesionale ascund în mod fiabil alimentele și vasele de praf și de apariția depunerilor uleioase rezultate în urma gătitului. 

Cum să alegi un dulap de bucătărie pentru o bucătărie profesională? 

Există doi factori importanți când se decide modelul de dulap ce se va comanda de la un distribuitor de mobilier HoReCa:

Cele mai citite articole

• dimensiunea produsului;

• tipul ușii. 

După designul pe care îl au, dulapurile pentru unitățile de alimentație publică, pot fi, în funcție de tipul de uși: glisante sau batante (cu 2, 3 sau chiar 4 uși, după caz).

Avantajele dulapurilor din oțel inoxidabil: 

  • rezistență – în prezența elementelor de fixare de înaltă calitate, aceste piese de mobilier sunt capabile să susțină multă greutate; 
  • rezistența la uzură – oțelul nu se teme de coroziune, ceea ce este cu atât mai important dacă sunt așezate într-o atmosferă caldă și umedă de bucătărie;
  • respectarea igienei – dulapurile pot  fi curățate și tratate în mod regulat cu substanțe potrivite pentru a se asigura o curățenie corespunzătoare; 
  • aspect îngrijit – dulapurile de perete neutre din oțel inoxidabil sunt ideale pentru bucătăria profesională. 

Toate piesele ce compun un astfel de dulap profesional sunt fabricate din oțel inoxidabil de calitate alimentară de înaltă calitate și au elemente accesorii de fixare care permit să se agațe produsul într-un loc convenabil pe perete. 

Pereții laterali interiori ai unui dulap de acest gen, de cele mai multe ori au rafturi perforate de-a lungul cărora se pot muta cu ușurință rafturi suplimentare în poziția optimă pentru articolele tale. Rafturile pot să fie furnizate suplimentar la cererea clientului, iar numărul lor poate fi limitat doar de înălțimea dulapului în sine.

Dulapurile cu balamale din oțel inoxidabil sunt ajutoare indispensabile în bucătăriile profesionale din cafenele, baruri, cantine, restaurante sau hoteluri. Toate modelele prezentate pe site-ul tcromania.com sunt ergonomice și se încadrează perfect în spațiul oricărui spațiu de bucătărie.  

Ușile cu balamale sunt mai convenabil de utilizat, dar dacă plasați dulapul deasupra suprafeței de lucru, ușa batantă poate provoca răni. Prin urmare, în acele locuri în care angajații petrec mult timp la serviciu, este mai bine să plasați dulapuri de bucătărie cu o ușă asemănătoare unui compartiment. 

Dimensiunile depind de spațiul care poate fi alocat în bucătărie pentru dulapuri. Înălțimile produselor cu balamale din oțel inoxidabil sunt de obicei standardizate, iar lățimea poate varia semnificativ. Se folosesc uși glisante și batante. 

De asemenea, merită să se acorde atenție numărului de rafturi și distanței dintre ele. În anumite cazuri, mai multe rafturi vor fi foarte convenabile și, în alte situații, rafturile nu sunt necesare, deoarece, spre exemplu, în dulap vor fi plasate vase înalte cu diferite lichide.

Intră pe tcromania.com pentru detalii și comenzi!

Cele mai citite articole