Lifestyle

Liposuctie sigura

Ai auzit de termenul ,,liposuctie”, dar nu sti ce inseamna? Nu te stresa, si incearca sa fii foarte atent, fiindca rezultatele pe care le poti avea dupa aceasta interventie cu siguranta te pot interesa.

Liposuctia este o procedura chirurgicala care utilizeaza o tehnica speciala pentru a indeparta grasimea din anumite zone ale corpului, cum ar fi de pe abdomen, șolduri, coapse, fese, brațe sau gât. Astfel, zona operata este frumos modelata si conturata. Alte nume pe care le poti intalni pentru liposuctie sunt lipoplastia și conturarea corpului.

Aceasta operatie nu este considerată o metodă generală de slăbire sau o alternativă de slăbire. Nici vorba! Daca esti supraponderal, este posibil sa pierzi mai mult in greutate printr-o dieta si cu ajutorul unor exercitii fizice, ori prin proceduri bariatrice – cum ar fi operatia de bypass gastric – decat ati face cu liposuctia. Poti sa fii un candidat pentru liposuctie daca ai foarte multa grasime corporala in anumite locuri.

Cele mai citite articole

Rezultatele liposuctiei sunt in general de lunga durata atata timp cat va fii mentinuta greutatea. In cazul in care te ingrasi la loc dupa aceasta interventie chirurgicala, distributia grasimii se poate modifica. De exemplu, poti acumula grasime in jurul gatului, chiar daca ai fost operat la fese si brate.

In cazul in care te intereseaza aceasta interventie este necesar sa te consulti cu un medic care are vaste cunostinte in acest domeniu. Un astfel de medic este chiar Dr. Panturuu. Acesta iti ofera toate informatiile de care ai nevoie legate de operatie, de riscuri, de urmari, dar totodata si standardele dupa care se ghidează atunci cand urmeaza sa aplice aceasta procedura. Dr. Panturuu iti ofera o atmosfera primitoare, plina de atentie si liniste care sa te ajute sa scapi de frici si de emotii.

Aceasta dedicare vine in primul rand din pasiune. Pasiune care poate fi observata foarte ușor din modul in care vorbeste, din modul in care iti explica despre liposuctie, dar si din felul in care lucreaza atunci cand se afla in sala de operatii. 

Cele mai citite articole