Tehnologie

Microfonul spion: modalitatea optima de supraveghere

Microfonul spion este un gadget de mici dimensiuni, ascuns intr-un obiect, care a revolutionat domeniul spionajului. Este dispozitivul perfect pentru serviciile secrete, pentru un detectiv privat dar si pentru o persoana obisnuita care vrea sa isi urmareasca partenerul de viata sau angajatii.

Aceste microfoane spion sunt foarte usor de folosit, ofera un sunet de calitate si transforma spionajul intr-o joaca de copil.

Ascultare la distanta optima

Peroanele care vor sa stie ce se vorbeste intr-o incapere in absenta lor sau pur si simplu vor sa asculte o conversatie pot folosi un microfon spion. Acest dispozitiv fara fir permite ascultarea unei conversatii de la distanta. 

Asezat intr-o incapere, acest dispozitiv de spionaj performant ne permite sa fim la curent cu orice conversatie datorita functiei de inregistrare vocala. Spionajul nu a fost niciodata mai simplu. Acest aparat dispune de avantajul de a putea fi folosit complet autonom. 

Astfel, chiar daca persoana nu este acasa, microfonul spion este capabil sa inregistreze toate sunetele pe care le va stoca mai apoi pe un card SD. Acest gadget asigura o supraveghere indelungata datorita autonomiei generoase oferite.

Utilizare facila

Cele mai citite articole

Microfonul spion ste usor de utilizat. Prin urmare, chiar si persoanele care nu se simt confortabil cu produsele de inalta tehnologie, pot folosi cu usurinta acest dispozitiv. 

Functii diverse in functie de fiecare model in parte

Unele modele de microfoane spion au caracteristici proprii. Pe langa functia de inregistrare, unele dispozitive pot fi rezistente la apa sau pot avea o camera foto.

Un dispozitiv rezistent la apa 

Unele modele microfoane spion sunt rezistente la apa. Rezistenta lor la apa permite o calitate buna a sunetului chiar si intr-un loc umed. In acest caz, se poate plasa dispozitivul intr-o masina, de exemplu, pentru a asculta o conversatie. Nu va fi deteriorat de umiditate. 

O camera integrata pentru a afisa o imagine audio

Unele modele de microfoane spion sunt echipate cu o camera de spionaj. De fapt, este prezenta si o micro-camera, care nu numai ca va permite sa receptionati zgomotele, ci si sa filmati scena. 

Acestea sunt dispozitive audio si video puternice, cu o calitate buna, variind de la 720p la 1080p hd si uneori chiar 4K, iar unele dintre ele dispun de vizibilitate pe timp de noapte. Acest tip de dispozitiv va permite sa dispuneti de o supraveghere video de calitate datorita camerei si microfonului integrat.

Cele mai citite articole