Stiri

Top 3 oferte Mercedes-Benz C Class rulate la Auto Schunn Romania

Cele mai căutate autovehicule produse de Mercedes Benz se disting prin calitate și confort, siguranță și tehnologii avansate. Modelele C Class aduc un plus de siguranță la rulare, accente de eleganță și stil propriu, de care te poți bucura inclusiv atunci când alegi autovehicule rulate.

Mulți iubitori ai mărcii apelează la soluția unor auto rulate cu garantie, de la dealer de încredere, pentru a-și achiziționa modelul dorit. Dacă vrei să alegi unul din modelele Mercedes-Benz C Class, le poți găsi la cel mai bun dealer auto rulate Timisoara – Auto Schunn Romania, partener autorizat Mercedes-Benz. Ai la dispoziție reprezentanțe Auto Schunn în Timișoara, Arad, Deva, Sibiu și Suceava.

Mercedes-Benz C 220 CDI BT Avantgarde Burmester Park Agility este un model tip limuzină diesel, cu motorizare de 2143 cmc și un consum de numai 4.4 l/100 km. Rulajul de peste 100.000 km nu împiedică autoturismul construit în anul 2014 să își etaleze farmecul și potențialul tehnic, fiind perfect întreținut. Prețul excelent de doar 25.590 euro fără TVA, raportat la prețul de listă de 44 365 euro, este încă un argument în favoarea acestei achiziții deosebite. 

Interiorul elegant se distinge prin rafinamentul tapițeriei, echiparea cu scaune frontale încălzite, lumină ambientală plăcută și sistemul excelent de sonorizare Burmester Surround. Dotările tehnice opționale de excepție cuprind asistența la unghiul mort, pornirea keyless, din buton a vehiculului, suspensie Agility control, oglinzi exterioare rabatabile electric. 

Un alt model îndrăgit și căutat este Mercedes-Benz C 180 Led Camera Park 9G-tronic Confort, fabricat în 2019. Cu un rulaj de doar 6000 km, acest autovehicul se remarcă prin stilul inegalabil și siguranța la volan oferită de echipamentele Parktronic și led camera. Prețul avantajos de doar 29.000 euro plus TVA, comparativ cu prețul de listă de 39.127 euro, este un argument în plus în favoarea acestui model echipat cu motor de 156 c, la o capacitate cilindrică de 1497 cmc. 

Pachetele de asistență la parcare, cu cameră pentru marșarier, luminile adaptative și farurile cu tehnologie LED, te ajută să efectuezi cele mai complicate manevre, fără nici o dificultate. Sistemul de climatizare Thermatic și bancheta rabatabilă spate îți oferă un confort fără egal. Comunicarea prin serviciile Mercedes Me plus accesul la apeluri de urgență în orice moment îți sporesc sentimentul de siguranță la volan.

Mercedes-Benz C 200 4Matic Premium Complet AMG, la oferta de 38.500 euro fără TVA, raportat la un preț de listă de 52.651 euro, este o alegere excelentă, pentru cei care își doresc un vehicul puternic și fiabil. Automobilul este fabricat în 2019, are un rulaj de doar 3000 km și dezvoltă o putere a motorului de 183 cp și o capacitate clindrică de 1991 cmc. 

Pachetul opțional premium AMG înseamnă un interior de clasă, o linie styling impresionantă, cu dotări tehnologice de top. Exteriorul puternic este accentuat de jantele AMG din aliaj, de 45.7 cm, cu un design deosebit cu 5 spițe. 

Rezervorul extins și sistemul de suspensii Agility control îți garantează o călătorie în deplină siguranță, alături de cei dragi.

Pachetul de integrare smartphone prin AppleCar sau Android Auto te menține conectat la noutăți în timp ce telefonul tău se conectează via Bluetooth, încărcându-se cordless. 

Sistemul de sonorizare și lumina ambientală personalizată realizează un cadru deosebit, în care șofatul redevine o plăcere. 

Siguranța la volan este garantată de asistența activă la parcare, oglinzile exterioare iluminate, luminile adaptative. 

Ornamentele interioare negre, scaunele acoperite cu piele ARTICO și plafonul învelit în stofă neagră contribuie la eleganța din interiorul acestui model C Class de la Mercedes.

Fiecare din aceste modele Mercedes-Benz rulate de C Class îți oferă posibilitatea de a te bucura de calitățile tehnice deosebite și de aspectul impecabil al caroseriei, la un preț excelent.

Lasă un răspuns

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *