Stiri

Top 5 rechizite utile si cool pentru micutul tau

Orele de la scoala pot fi mult mai placute si amuzante daca elevii au alaturi rechizitele potrivite. Un caiet cu coperte colorate si vesele poate induce o stare de bine doar dintr-o simpla privire, iar un stilou, daca este bine ales, ajuta nu numai la scris, ci si la imbunatatirea starii de spirit, de care au nevoie toti elevii, mai ales in zilele in care se simt mai obositi si mai solicitati ca de obicei. 

Asadar, rechizitele simple, care nu transmit nimic vor fi date la o parte. Este timpul pentru rechizite pentru scoala moderne si cool cu ajutorul carora copiii sa fie motivati si mai mult sa invete.

Penare borseta cu imprimeu pentru gameri

Penarele, ca si ghiozdanele, si multe alte rechizite se achizitioneaza in functie de varsta copilului. Dar nici aspectul preferintelor acestuia nu trebuie sa fie evitat. Copiii din ziua de astazi sunt foarte  atrasi de jocurile pe calculator, iar un penar care sa le respecte dorinta este foarte potrivit. Penarele borseta sunt la moda in Romania, fiind compacte, dar in acelasi timp spatioase, si usoare. Se preteaza pentru depozitarea: instrumentelor de scris, a creioanelor colorate, riglei, ascutitorii si compasului. Pot fi utilizate atat de scolarii din clasele primare, cat si de cei mai mari.

Stilouri cu motive neon

Cele mai citite articole

Elevii care iubesc scrisul cu penita si care isi doresc un scris caligrafic, pot opta pentru un stilou modern,  cu motive neon, care cu siguranta le va atrage atentia si colegilor. Este important ca stiloul sa aiba penita din otel inoxidabil si un corp din material plastic pentru a fi usor de manevrat. 

Caiete cu smiley faces

Un caiet contribuie cu siguranta la productivitatea unui elev. Acest obiect trebuie ales in functie de calitate, in primul rand: foaia trebuie sa fie fina, pe care sa se scrie usor si sa nu favorizeze intinarea, caietul sa fie bine legat si sa aiba coperte bine realizate. Dincolo de calitate, un caiet, mai ales prin copertele sale, mai prezinta un avantaj: il poate ajuta pe scolar chiar sa fie mai determinat si cu un tonus mai ridicat. Un exemplu ar fi un caiet cu fete zambitoare. Se spune ca atunci cand privesc un smiley face oamenii au tendinta sa-l urmeze. Asa ca mai multe zambete pe caiet, mai multe zambete pe fata. 

Guase fluorescente pentru elevi care ies din tipare

Acuarelele guase sunt tot mai utilizate in scolile din Romania, datorita calitatii si versatilitatii lor. Daca mai sunt si in nuante neon, cu atat plansele de desen vor fi mai inedite si mai interesante. Avantajul este ca se pot curata de pe majoritatea materialelor textile, asa ca micii sau marii artisti le pot utiliza in voie, fie ca o fac la clasa sau in activitatile de recreere de acasa. 

Markere Chameleon cu aerograf

Copiii se vor bucura cu siguranta de aceste markere moderne si inedite. Sistemul lor inovativ le ofera posibilitatea sa schimbe tonul culorii pe masura ce traseaza o linie. Intr-un marker se poate regasi tot spectrul unei culori, de la cel mai inchis ton la cel mai deschis. Se introduce culoarea in aerograf si se sufla pentru a se crea efecte spectaculoase.

Cele mai citite articole